Рецепт Ніжна яловичина фото

Ніжна яловичина
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яловичина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Ідеальне м'ясо - це ніжна текстура з соковитою серединою. З цим погодяться багато. А як же складно досягти такого результату, тим більше з першої спроби. Але хороший рецепт вам допоможе. Вивчіть його!

Опис приготування:

Прямо зараз розповім, як приготувати ніжну яловичину з овочами. Гаряче блюдо запікатиметься в рукаві, але за рахунок соковитих інгредієнтів вирізка протушкувати. Саме тому вона вийде дуже ніжною, а зовні буде хрустка скоринка. І про гарнір вам турбуватися не треба, адже в складі є картопля і морква.

  • Яловичина - 1 кілограм (м'якоть)
  • Солодкий перець - 1 штука (зелений)
  • Лимон - 1 штука
  • Міні-морковь - 8 штук
  • Ріпчаста цибуля - 1-2 штук
  • Картопля - 4-8 штук
  • Селера - 4 штуки
  • Сік томатний - 2 склянки
  • Чебрець сухий - 1 Чайна ложка
  • Гірчиця суха - 1 Чайна ложка
  • Часник - 1 зубчик
ніжна яловичина - фото крок 1
М'ясо викладіть в глибоку тарілку. Наполягати його лимонним соком. Проткніть м'ясо виделкою по периметру. Закрийте яловичину целофановим пакетом. Приберіть її в холодильник на 4-6 годин.
ніжна яловичина - фото крок 2
У рукав для запікання викладіть перець соломкою, розрізаний навпіл цибулю, промиту моркву і невеликий картопля, а також селера, нарізаний шматочками. У центр покладіть м'ясо. Зверху - пластинки часнику, гірчицю і чебрець. А також влийте сік.
ніжна яловичина - фото крок 3
Рукав щільно закрийте. Зверху зробіть 4 маленьких дірочки. Викладіть інгредієнти на деко.
ніжна яловичина - фото крок 4
Запікайте блюдо 1, 5-2 годин 180 градусах. Наріжте готове м'ясо на порції. Смачного!

Схожі рецепти