Ніжна яловичина
(покроковий рецепт з фото)
Ідеальне м'ясо - це ніжна текстура з соковитою серединою. З цим погодяться багато. А як же складно досягти такого результату, тим більше з першої спроби. Але хороший рецепт вам допоможе. Вивчіть його!
Прямо зараз розповім, як приготувати ніжну яловичину з овочами. Гаряче блюдо запікатиметься в рукаві, але за рахунок соковитих інгредієнтів вирізка протушкувати. Саме тому вона вийде дуже ніжною, а зовні буде хрустка скоринка. І про гарнір вам турбуватися не треба, адже в складі є картопля і морква.
- Яловичина - 1 кілограм (м'якоть)
- Солодкий перець - 1 штука (зелений)
- Лимон - 1 штука
- Міні-морковь - 8 штук
- Ріпчаста цибуля - 1-2 штук
- Картопля - 4-8 штук
- Селера - 4 штуки
- Сік томатний - 2 склянки
- Чебрець сухий - 1 Чайна ложка
- Гірчиця суха - 1 Чайна ложка
- Часник - 1 зубчик
М'ясо викладіть в глибоку тарілку. Наполягати його лимонним соком. Проткніть м'ясо виделкою по периметру. Закрийте яловичину целофановим пакетом. Приберіть її в холодильник на 4-6 годин.
У рукав для запікання викладіть перець соломкою, розрізаний навпіл цибулю, промиту моркву і невеликий картопля, а також селера, нарізаний шматочками. У центр покладіть м'ясо. Зверху - пластинки часнику, гірчицю і чебрець. А також влийте сік.
Рукав щільно закрийте. Зверху зробіть 4 маленьких дірочки. Викладіть інгредієнти на деко.
Запікайте блюдо 1, 5-2 годин 180 градусах. Наріжте готове м'ясо на порції. Смачного!