Рецепт Кольорова капуста «ніжна» фото

Кольорова капуста «ніжна»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Капуста, Кольорова капуста
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарніри

У сезон цвітної капусти хочеться приготувати якомога більше блюд з цього корисного овоча. Пропоную найпростіший рецепт, по якому вона виходить дуже смачною і ніжною.

Готується така капуста дуже просто - досить її трохи відварити і обсмажити в клярі! Подавайте таку капусту зі сметаною, соусами, як самостійну страву або на гарнір до птиці, м'яса, рибі.

  • Кольорова капуста - 500 грам
  • Куряче яйце - 1-2 штук
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
  • Соняшникова олія - 50 мілілітрів
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
цвітна капуста
Цвітну капусту розберіть на суцвіття, викладіть в каструлю і залийте водою. Додайте сіль.
цвітна капуста
Відваріть цвітну капусту до м'якості. На це буде потрібно 10-15 хвилин. Після воду злийте.
цвітна капуста
Яйце збийте, як з омлету.
цвітна капуста
Умочіть кольорову капусту в яйце.
цвітна капуста
Потім обваляйте в борошні.
цвітна капуста
На гарячу сковороду з рафінованим соняшниковою олією викладіть суцвіття капусти.
цвітна капуста
Смажте капусту з усіх боків до золотистого кольору.
цвітна капуста
М'яка всередині і хрустка зовні кольорова капуста готова. Смачного!

Схожі рецепти