Кольорова капуста «ніжна»
(покроковий рецепт з фото)
У сезон цвітної капусти хочеться приготувати якомога більше блюд з цього корисного овоча. Пропоную найпростіший рецепт, по якому вона виходить дуже смачною і ніжною.
Готується така капуста дуже просто - досить її трохи відварити і обсмажити в клярі! Подавайте таку капусту зі сметаною, соусами, як самостійну страву або на гарнір до птиці, м'яса, рибі.
- Кольорова капуста - 500 грам
- Куряче яйце - 1-2 штук
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Соняшникова олія - 50 мілілітрів
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
Цвітну капусту розберіть на суцвіття, викладіть в каструлю і залийте водою. Додайте сіль.
Відваріть цвітну капусту до м'якості. На це буде потрібно 10-15 хвилин. Після воду злийте.
Яйце збийте, як з омлету.
Умочіть кольорову капусту в яйце.
Потім обваляйте в борошні.
На гарячу сковороду з рафінованим соняшниковою олією викладіть суцвіття капусти.
Смажте капусту з усіх боків до золотистого кольору.
М'яка всередині і хрустка зовні кольорова капуста готова. Смачного!