Рецепт Мойва в аерогрилі фото

Мойва в аерогрилі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Мойва , Рідкий дим
Пісні страви
На обід , На вечерю
Страви копчені
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 9 г. 0 хв.

Чи не вперше вже читав про рецепт, як приготувати мойву в аерогрилі, але ніяк не наважувався на його повторення. Але рано чи пізно потрібно все спробувати. Вийшло дуже смачно, всім раджу.

Опис приготування:

Готую рибку з рідким димом, тому вона виходить копчена. По виду і за смаком мойва нагадує шпроти. Таку рибку можна їсти самостійно або використовувати для приготування інших страв, наприклад, салатів, закусок (бутерброди, tartalettes). Подають рибку в холодному вигляді.

  • Мойва - 0, 5 кілограма
  • Сіль, чорний мелений перець - За смаком
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Рідкий дим - 60 грам
1
Насамперед необхідно розморозити рибку, потім очистіть її від нутрощів і гарненько вимийте, не відрізані голову і хвіст.
2
Перекладіть рибку в миску, сіль і poperčite, додайте лавровий лист і половину рідкого диму, перемішайте.
3
Накрийте миску плівкою і відправте в холодильник на ніч або на кілька годин.
4
Через необхідний час дістаньте мойву, включите аерогриль і на дно налийте залишився рідкий дим.
5
Викладіть рибку на решітку і встановіть її на середній полиці, виставте температуру на 65 градусів і готуйте 20 хвилин.
6
Вимкніть аерогриль і дістаньте рибу, остудіть її і потім подавайте до столу.

Схожі рецепти