Рецепт Маринована мойва фото

Маринована мойва
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Мойва
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 9 г. 0 хв.

Маринована риба домашнього приготування - це краще пригощання, яким можна здивувати гостей. Для рецепта використовуйте доступну рибу мойву, яка має відмінні смакові якості.

Опис приготування:

Крім оселедця і скумбрії в домашніх умовах легко замаринувати мойву. Смак у такої рибки виходить в міру солоний і пікантний за рахунок спецій. Простий рецепт сподобається кожному.

  • Мойва - 400 грам
  • Вода - 300 грам
  • Сіль - 1, 5 чайних ложки
  • Цукор - 0, 5 чайних ложки
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Перець горошком - 4-5 штук
  • Оцет 9% - 2 чайних ложки
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
маринована мойва - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
маринована мойва - фото крок 2
Промийте мойву і складіть в зручну ємність для маринування: контейнер, миску або каструлю.
маринована мойва - фото крок 3
Зваріть маринад: закип'ятіть воду, всипте цукор, сіль, спеції. provara 2-3 хвилини, влийте масло і оцет, доведіть до кипіння і вимкніть вогонь. Маринад остудіть до кімнатної температури.
маринована мойва - фото крок 4
Залийте мойву маринадом і поставте в холодильник мінімум на 6 годин.
маринована мойва - фото крок 5
Готову мариновану мойву подавайте до столу. Смачного!

Схожі рецепти