Морс з малини і калини
(покроковий рецепт з фото)
Морси, приготовані з ягід не тільки смачні, але і корисні. Як правило, морси готують із ягідного асорті, будемо дотримуватися традиції і зробимо малиново-калиновий напій і підсолодимо його медом.
Рецепт простий і займає мінімум часу. Підсолодити можна весь проціджений морс або додавати мед кожному в стакан за смаком. Морс обов'язково потрібно пити свіжим, не залишаючи на наступний день.
- Малина - 1 Склянка
- Калина - 1 Склянка
- Мед - 3-4 Ст. Ложок
- Вода - 2 L
Підготуємо ягоди і мед.
Малину і калину висипаємо в глечик. Гілочки калини не прибирають.
Товчемо ягоди, щоб виділився сік. Бажано розчавити все ягідки.
Заливаємо товчені ягоди водою, перемішуємо і наполягаємо хвилин 7-10.
Морс проціджуємо, наливаємо в склянки і додаємо мед.
Морс з малини і калини готовий, пийте на здоров'я.