Морс з журавлини і малини
(покроковий рецепт з фото)
Цей натуральний рецепт морсу з журавлини і малини відкриє вам напій, який може стати для вас повноцінним замінником всіх магазинних напоїв, які повні фарбників та іншої нісенітниці!
Дізнайтеся, як приготувати морс з журавлини і малини. Цей морс чудово освіжає в будь-який час року, в нашій родині він готується і влітку, і взимку. Що, важливий аспект - якщо у вас морс вийшов занадто солодким, розбавте його кип'яченою водою. Також ви можете його законсервувати і використовувати як концентрат, згодом розбавляючи його кип'яченою водою. Хай щастить!
- Журавлина - 700 гр. Грами (або 3 пакету замороженої журавлини)
- Малина - 500 грам (свіжа або заморожена)
- Вода - 3 L
- Цукор - 4 склянки (додаєте цукор або ж розбавляєте водою за смаком)
Змішуємо журавлину і малину в великій каструлі. Додаємо цукор і воду. Доводимо його до кипіння, зменшіть і варіть морс приблизно в перебігу 30 хвилин - 45 хвилин, поки фрукти не стануть м'якими і не з'явиться піна.
Процідіть рідину через дрібне сито.