Морс з малини
(покроковий рецепт з фото)
Для дорослих і малят хочу запропонувати відмінну ідею натурального, корисного, смачного домашнього напою. Покажу, як приготувати морс з малини з мінімумом турбот. Запам'ятовуйте рецепт!
Використовувати ягоду можна не тільки свіжу, але і заморожену, наприклад, щоб продовжити сезон вживання напою Кількість цукру зазначено вельми умовно. Воно залежить і від солодощі ягід, і від ваших смакових уподобань. До речі, в морс можна також додати дрібку лимонної кислоти або сік лимона, наприклад, щоб відтінити солодкість.
- Вода - 2 L
- Цукор - 1-2 склянок (за смаком)
- Малина - 3 склянки
1. Вимийте малину, обсушити, протріть через сито. Сік відставте поки в сторону.
2. Макуха залийте водою і поставте на вогонь.
3. І сік його.
4. Після закипання всипте цукор і проваріть близько 5 хвилин на повільному вогні.
5. Ostuda і деформації, після з'єднайте з соком і перемішайте. Приберіть в холодильник на годинку, щоб морс добре охолов.