Брусничний морс в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Поділюся простим рецептом брусничного морсу в мультиварці. Дуже смачний напій, який обов'язково вам припаде до душі! Чи не занадто солодкий, освіжаючий, та ще й корисний! краще газованої!
Розповім, як зробити брусничний морс в мультиварці. Мені подобається цей рецепт, так як при "варінні на пару" більшість корисних властивостей залишається. Плюс ми сік вливаємо не відразу, щоб не вийшов звичайний компот, а все ж соковитий і смачний морс. Спробуйте!
- Брусниця - 500 грам
- Цукор - 3 Ст. Ложки (якомога більше)
1. Ягоди віджимають. Вичавки кидаємо в мультиварку, сік зберігаємо окремо. Засипаємо вичавки цукром, заливаємо водою, щоб покривала повністю.
2. В режимі "на пару" виставимо таймер на 15 хвилин. Через зазначений час вливаємо брусничний сік, знову доводимо до кипіння. Залишимо в мультиварці до повного охолодження.
3. Зливний, переллємо в глечик і насолоджуємося сонячним напоєм!