Рецепт Морс з калини фото

Морс з калини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Калина
Низькокалорійні
На обід , На святковий стіл
Напої , Фруктові , Морс
Кількість порцій: 6-9
Час приготування: 30 хв.

Морс з калини - літній напій, який не тільки легко готується, але і ще є багатим вітамінним ласощами корисним для підтримки імунітету і краси кожного.

Опис приготування:

Ягоди калини слід ретельно промити в декількох водах, очистити від серцевини, плодоніжок та іншого сміття. Потім протерти через сито або розмолоти блендером. Отримане пюре залити водою, засипати цукром і поставити на середній вогонь, помішувати, щоб цукор розчинився. Як тільки морс закипить, зняти з вогню, охолодити і процідити, але цідити за бажанням. Я наприклад половину проціджую, половину залишаю.

Хай щастить!


  • Калина - 500 грам
  • Вода - 500 мілілітрів
  • Цукор - 300-400 грам
Ягоди калини слід ретельно промити в декількох водах, очистити від серцевини, плодоніжок та іншого сміття. Потім протерти через сито або розмолоти блендером. Отримане пюре залити водою, засипати цукром і поставити на середній вогонь, помішувати, щоб цукор розчинився. Як тільки морс закипить, зняти з вогню, охолодити і процідити, але цідити за бажанням. Я наприклад половину проціджую, половину залишаю.

Хай щастить!

Схожі рецепти