Морозиво з лохини і червоної смородини
(покроковий рецепт з фото)
Ніякої десерт в спеку не йде так добре, як домашнє ягідне морозиво. Спробуйте морозиво з лохини і червоної смородини - думаю, вам не може не сподобатися.
Яке морозиво в магазині ні купи - домашнє апріорі буде смачніше. Нам дуже подобається ягідне морозиво з лохиною і червоною смородиною - воно виходить трішечки кисленьким, не нудотний. За цим рецептом домашнього морозива з фото ви легко приготуєте дуже смачне морозиво з лохиною і червоною смородиною. Бажаю вам успіху, кухаря!
- Лохина - 200 грам
- Червона смородина - 200 грам
- Цукор - 130 грам
- Яйця - 3 штуки
- Стручок ванілі - 1/2 штуки
- Жирні вершки - 300 мілілітрів
Попередньо промиту і очищену ягоду подрібнюємо до однорідності за допомогою блендера.
Ставимо в водяну баню миску з яйцями, цукром і ваніллю. В той час, як суміш варто в водяній бані, потихеньку збиваємо її міксером. Коли суміш стане густою - знімаємо з водяної бані, охолоджуємо.
В іншій мисці збиваємо наші вершки до м'яких піків.
Акуратно в яєчну суміш додаємо перемелені ягоди. Перемішуємо ложкою, після чого додаємо сюди ж збиті вершки. Знову акуратно перемішуємо. Потім переливаємо в пластикову форму і ставимо в морозилку на 4 годину.
Через 4 години морозиво застигне і буде готове до подачі на стіл. Подавати можна з цілими ягодами. Смачного!