Рецепт Морозиво з лохини і червоної смородини фото

Морозиво з лохини і червоної смородини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Смородина , Червона смородина , Лохина
Вегетаріанське харчування , ПП рецепти
Для дітей , На святковий стіл , Десерт
Десерти , Морозиво
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Ніякої десерт в спеку не йде так добре, як домашнє ягідне морозиво. Спробуйте морозиво з лохини і червоної смородини - думаю, вам не може не сподобатися.

Опис приготування:

Яке морозиво в магазині ні купи - домашнє апріорі буде смачніше. Нам дуже подобається ягідне морозиво з лохиною і червоною смородиною - воно виходить трішечки кисленьким, не нудотний. За цим рецептом домашнього морозива з фото ви легко приготуєте дуже смачне морозиво з лохиною і червоною смородиною. Бажаю вам успіху, кухаря!

  • Лохина - 200 грам
  • Червона смородина - 200 грам
  • Цукор - 130 грам
  • Яйця - 3 штуки
  • Стручок ванілі - 1/2 штуки
  • Жирні вершки - 300 мілілітрів
морозиво з лохини і червоної смородини - фото крок 1
Попередньо промиту і очищену ягоду подрібнюємо до однорідності за допомогою блендера.
морозиво з лохини і червоної смородини - фото крок 2
Ставимо в водяну баню миску з яйцями, цукром і ваніллю. В той час, як суміш варто в водяній бані, потихеньку збиваємо її міксером. Коли суміш стане густою - знімаємо з водяної бані, охолоджуємо.
морозиво з лохини і червоної смородини - фото крок 3
В іншій мисці збиваємо наші вершки до м'яких піків.
морозиво з лохини і червоної смородини - фото крок 4
Акуратно в яєчну суміш додаємо перемелені ягоди. Перемішуємо ложкою, після чого додаємо сюди ж збиті вершки. Знову акуратно перемішуємо. Потім переливаємо в пластикову форму і ставимо в морозилку на 4 годину.
морозиво з лохини і червоної смородини - фото крок 5
Через 4 години морозиво застигне і буде готове до подачі на стіл. Подавати можна з цілими ягодами. Смачного!

Схожі рецепти