Рецепт Морозиво «семіфредо» фото

Морозиво «семіфредо»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Молочні продукти
Низькокалорійні
Для дітей
Десерти, Морозиво

Смачне натуральне морозиво, приготоване своїми руками!

Білки необхідно відокремити від жовтків і збити їх в піну з дрібкою солі. В окремій мисці збити жовтки і цукор, і також окремо збити вершки. Змішати вершки і жовтки, потім домісити білки і перемішати все ложкою. Ягоди подрібнити в міксері або комбайні. Потім приготовлену суміш необхідно розділити на стільки частин, скільки видів морозива Ви хочете зробити. Я приготував 3 виду - ванільне, шоколадне і полуничне. Загалом можна використовувати будь-який наповнювач. Далі викласти приготовані види морозива в ємності і заморожувати протягом 6 годин.

  • Вершки 30-33% - 500 мілілітрів
  • Яйця - 5 штук
  • Цукор - 150 грам
  • Полуниця - 200 грам
  • Какао - 3 чайних ложки
  • Ванільний цукор - 2 чайних ложки
Білки необхідно відокремити від жовтків і збити їх в піну з дрібкою солі. В окремій мисці збити жовтки і цукор, і також окремо збити вершки. Змішати вершки і жовтки, потім домісити білки і перемішати все ложкою. Ягоди подрібнити в міксері або комбайні. Потім приготовлену суміш необхідно розділити на стільки частин, скільки видів морозива Ви хочете зробити. Я приготував 3 виду - ванільне, шоколадне і полуничне. Загалом можна використовувати будь-який наповнювач. Далі викласти приготовані види морозива в ємності і заморожувати протягом 6 годин.

Схожі рецепти