Морозиво «семіфредо»
(покроковий рецепт з фото)
Смачне натуральне морозиво, приготоване своїми руками!
Білки необхідно відокремити від жовтків і збити їх в піну з дрібкою солі. В окремій мисці збити жовтки і цукор, і також окремо збити вершки. Змішати вершки і жовтки, потім домісити білки і перемішати все ложкою. Ягоди подрібнити в міксері або комбайні. Потім приготовлену суміш необхідно розділити на стільки частин, скільки видів морозива Ви хочете зробити. Я приготував 3 виду - ванільне, шоколадне і полуничне. Загалом можна використовувати будь-який наповнювач. Далі викласти приготовані види морозива в ємності і заморожувати протягом 6 годин.
- Вершки 30-33% - 500 мілілітрів
- Яйця - 5 штук
- Цукор - 150 грам
- Полуниця - 200 грам
- Какао - 3 чайних ложки
- Ванільний цукор - 2 чайних ложки
Білки необхідно відокремити від жовтків і збити їх в піну з дрібкою солі. В окремій мисці збити жовтки і цукор, і також окремо збити вершки. Змішати вершки і жовтки, потім домісити білки і перемішати все ложкою. Ягоди подрібнити в міксері або комбайні. Потім приготовлену суміш необхідно розділити на стільки частин, скільки видів морозива Ви хочете зробити. Я приготував 3 виду - ванільне, шоколадне і полуничне. Загалом можна використовувати будь-який наповнювач. Далі викласти приготовані види морозива в ємності і заморожувати протягом 6 годин.