Алкогольне морозиво
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати алкогольне морозиво в домашніх умовах можна до свята, щоб здивувати своїх гостей і урізноманітнити вечір. За основу можна взяти будь-який алкогольний напій і ягоди, поєднуються з ним.
Щоб по-справжньому здивувати гостей, спробуйте приготувати алкогольне морозиво в домашніх умовах. Робиться це просто - в якості основи беріть джин, ром або легкі алкогольні напої.
- Ром - 100 грам
- М'ята - 20 грам
- Цукор - 1/3 склянки
- Ягоди - 200 грам
- Вапно - 1 штук
1. Беремо ягоди і відправляємо їх в блендер. Я зазвичай використовую малину і ожину - вони сочеаются практично з кожним алкогольним напоєм.
2. Подрібнюємо ягоди до отримання однорідної консистенції. Потім переливаємо отриману масу в глибоку ємність.
3. Видавлюємо сік лайма. Якщо фрукт великий, то досить буде і половинки.
4. В кінці вводимо в масу ром і ретельно все перемішуємо. Підготуйте заздалегідь форми для морозива.
5. Листя м'яти краще заварити і додати концентрований відвар (3 столові ложки) в загальну масу.
6. Заливаємо в форми і відправляємо в морозильну камеру на дві години. Через зазначений час подавайте морозиво своїм гостям. Приємного вечора і незабутнього свята!