Рецепт Алкогольне желе фото

Алкогольне желе
(покроковий рецепт з фото)

Африканська кухня
Желатин
Пісні страви
На святковий стіл
Десерти , Желе
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Десерт для друзів, як якесь спогад про дитинство, але при цьому тільки для дорослих. Це - алкогольне желе. Я роблю його з червоним вином. Виходить дуже смачно!

Опис приготування:

Алкогольне желе готується по тій же системі, що і звичайне.

1. Спочатку змішайте червоне вино, свіжовичавлений лимонний сік і желатин. Дайте їм трохи постояти.

2. Потім поставте суміш на вогонь, доведіть до кипіння і додайте цукор. 3. Варіть на середньому вогні, поки цукор і желатин повністю не розчиняться.

4. Знову доведіть до кипіння і варіть протягом хвилини, постійно помішуючи.

5. Гаряче желе розлийте по формах, дайте йому трохи охолонути. 6. 6. Потім поставте в морозильну камеру мінімум на 3 годину. Краще дістати алкогольне желе за годину до того, як ви будете подавати його гостям. І переставити в холодильник. Це необхідно для того, щоб желе було не дуже холодним, і у ваших гостей не звело зуби.

Алкогольне желе ви так само можете заготовити на зиму. Зробити відразу багато - і на цьогорічне свято і на майбутні. Для цього алкогольне желе, ще гаряче, розлийте по гарячих стерилізованим баночках, закатати і укутайте в ковдру.

Завдяки провину і такій кількості цукру, в алкогольне желе не потрібно додавати оцет, щоб заготовити його на зиму.

Мені подобається готувати алкогольне желе з червоним вином. Ви можете приготувати желе за цим рецептом і з білого вина. Єдине, раджу не змішувати червоне вино з білим. Сподіваюся, вашим друзям і близьким сподобається цей приголомшливий десерт для дорослих. Діліться враженнями.

  • Червоне вино - 700-750 мілілітрів
  • Свіжовичавлений лимонний сік - 100 мілілітрів
  • Желатин - 60 грам
  • Цукор - 900-1000 грам
Алкогольне желе готується по тій же системі, що і звичайне.

1. Спочатку змішайте червоне вино, свіжовичавлений лимонний сік і желатин. Дайте їм трохи постояти.

2. Потім поставте суміш на вогонь, доведіть до кипіння і додайте цукор. 3. Варіть на середньому вогні, поки цукор і желатин повністю не розчиняться.

4. Знову доведіть до кипіння і варіть протягом хвилини, постійно помішуючи.

5. Гаряче желе розлийте по формах, дайте йому трохи охолонути. 6. 6. Потім поставте в морозильну камеру мінімум на 3 годину. Краще дістати алкогольне желе за годину до того, як ви будете подавати його гостям. І переставити в холодильник. Це необхідно для того, щоб желе було не дуже холодним, і у ваших гостей не звело зуби.

Алкогольне желе ви так само можете заготовити на зиму. Зробити відразу багато - і на цьогорічне свято і на майбутні. Для цього алкогольне желе, ще гаряче, розлийте по гарячих стерилізованим баночках, закатати і укутайте в ковдру.

Завдяки провину і такій кількості цукру, в алкогольне желе не потрібно додавати оцет, щоб заготовити його на зиму.

Мені подобається готувати алкогольне желе з червоним вином. Ви можете приготувати желе за цим рецептом і з білого вина. Єдине, раджу не змішувати червоне вино з білим. Сподіваюся, вашим друзям і близьким сподобається цей приголомшливий десерт для дорослих. Діліться враженнями.

Схожі рецепти