Ананасове желе
(покроковий рецепт з фото)
Ananasovoe покупці - улюблений десерт моїх дітей. Желе виходить красивого жовтого кольору, з дуже насиченим ананасовим смаком і ароматом.
Рецепт приготування ананасового желе до божевілля простий. Найскладніше тут - дочекатися, коли желе нарешті застигне і його можна буде з'їсти, тому що пахне і виглядає воно дуже апетитно Діти завжди в захваті від такого смачного желе, та й дорослим такий десерт теж подобається. Раджу приготувати.
- Ананаси консервовані - 300 грам
- Ананасовий сік - 750 мілілітрів
- Желатин - 25 грам
Склянкою соку заливаємо наш желатин, залишаємо набухати.
Коли желатин розбухне - ставимо його на вогонь і на повільному вогні розчиняємо желатин в соку. Доливаємо залишився ананасовий сік і прогріваємо, але не доводимо до кипіння
Беремо формочки для желе, викладаємо в них кубиками нарізані ананаси.
Заливаємо масою з ананасового соку і желатину.
І відправляємо в холодильник - нехай остигає. Як придбає потрібну консистенцію - можна їсти