Рецепт Ананасове перевернуте печиво фото

Ананасове перевернуте печиво
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто , Молочні продукти , Фрукти , Ананас
Вегетаріанське харчування , ПП рецепти , Пісні страви
На святковий стіл
Десерти , Морозиво
Кількість порцій: 10
Час приготування: 30 хв.

Рецепт приготування ароматного перевернутого печива з ананасом.

Опис приготування:

Замість нарізаного ананаса в цьому рецепті ви можете використовувати зелене яблуко.

  • Вершкового масла - 9 Ст. Ложок(6 ложок - замороженого)
  • Борошна - 2 склянки
  • Розпушувача - 2 чайних ложки
  • Соди - 1/4 чайних ложки
  • Цукру - 1 Чайна ложка
  • Солі - 3/4 чайних ложки
  • Сколотин - 1 Склянка
ананасове перевернуте печиво - фото крок 1
1. Попередньо розігріти духовку до 230 градусів зі стійкою посередині. Приготувати ананасовий начинку. Нагріти коричневий цукор і 3 столові ложки вершкового масла в маленькій каструлі на середньому вогні. Влити суміш в круглу форму для пирога, посипати зверху ананасом або яблуком, якщо ви його використовуєте.
ананасове перевернуте печиво - фото крок 2
2. Для приготування печива змішати борошно, розпушувач, соду, цукор і сіль виделкою в мисці середнього розміру. Використовуючи терку, крупно натерти заморожене масло в сухі інгредієнти, рівномірно перемішуючи.
ананасове перевернуте печиво - фото крок 3
3. Додати сколотини, перемішати. Додати більше сколотин, якщо суміш здається занадто сухий.
ананасове перевернуте печиво - фото крок 4
4. Викласти тісто на посипаній борошном поверхні. Пальцями сформувати 10 гуртків і викласти їх поверх ананасової начинки.
ананасове перевернуте печиво - фото крок 5
Випікати печиво до золотисто-коричневого кольору, поки начинка не почне вирувати, близько 20 хвилин. Перевернути печиво, викласти на блюдо і відразу ж подавати з ванільним морозивом або збитими вершками.

Схожі рецепти