Ананасове перевернуте печиво
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування ароматного перевернутого печива з ананасом.
Замість нарізаного ананаса в цьому рецепті ви можете використовувати зелене яблуко.
- Вершкового масла - 9 Ст. Ложок(6 ложок - замороженого)
- Борошна - 2 склянки
- Розпушувача - 2 чайних ложки
- Соди - 1/4 чайних ложки
- Цукру - 1 Чайна ложка
- Солі - 3/4 чайних ложки
- Сколотин - 1 Склянка
1. Попередньо розігріти духовку до 230 градусів зі стійкою посередині. Приготувати ананасовий начинку. Нагріти коричневий цукор і 3 столові ложки вершкового масла в маленькій каструлі на середньому вогні. Влити суміш в круглу форму для пирога, посипати зверху ананасом або яблуком, якщо ви його використовуєте.
2. Для приготування печива змішати борошно, розпушувач, соду, цукор і сіль виделкою в мисці середнього розміру. Використовуючи терку, крупно натерти заморожене масло в сухі інгредієнти, рівномірно перемішуючи.
3. Додати сколотини, перемішати. Додати більше сколотин, якщо суміш здається занадто сухий.
4. Викласти тісто на посипаній борошном поверхні. Пальцями сформувати 10 гуртків і викласти їх поверх ананасової начинки.
Випікати печиво до золотисто-коричневого кольору, поки начинка не почне вирувати, близько 20 хвилин. Перевернути печиво, викласти на блюдо і відразу ж подавати з ванільним морозивом або збитими вершками.