Абрикосова морозиво
(покроковий рецепт з фото)
Хочете дізнатися новий рецепт морозива? тоді подивіться, як приготувати абрикосове морозиво - ніжний десерт з легкою кислинкою і красивим помаранчевим кольором. Обов'язково порадуйте їм своїх рідних.
Морозиво з фруктів можна назвати самим ароматним, смачним, ніжним і корисним. Основною особливістю приготування морозива з фруктів можна назвати приготування фруктового пюре, яке потрібно змішати з вершковою масою. При приготуванні морозива з ягід їх слід заморозити і подрібнити блендером, щоб маса була холоднішою і краще збивати. Якщо у вас абрикоси занадто тверді, спочатку легка проваріть їх на повільному вогні, щоб вони стали м'якшими.
- Абрикоси - 350 грам
- Цукрова пудра - 50 грам
- Вершки 33% - 250 мілілітрів
1. Абрикоси промийте, очистіть від кісточок і перекладіть в каструлю. Залийте водою так, щоб вона досягала 1 см від дна і поставте на повільний вогонь, щоб абрикоси розм'якли.
2. Збийте вершки з цукровою пудрою, поступово збільшуючи швидкість міксера. М'які абрикоси пропустіть через сито і остудіть до температури вершків.
3. Акуратно змішайте вершки з абрикосовим пюре за допомогою лопатки, надішліть масу в морозилку на 1 час. Добре перемішайте морозиво і знову поставте його в холодильник.
4. Проробляйте таку процедуру протягом 5 годин через кожну годину. Готове морозиво прикрасьте абрикосовим пюре. Смачного!