Рецепт Абрикосова горілка фото

Абрикосова горілка
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Фрукти, Абрикос
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На святковий стіл
Напої

Якщо ви хочете спробувати свої сили в приготуванні домашнього алкогольного напою, то найпростіше буде почати з рецепту абрикосової горілки, який не вимагає особливих умінь і певних знань.

1. Перед тим як приготувати абрикосовий горілку, підготуйте десятилітрову банку.

2. Помийте абрикоси. Розділіть їх на часточки, відділи kostochki.

3. Протріть абрикоси або подрібніть їх блендером. Розбийте кісточки, потовчіть їх ядерця.

4. Перекладіть в банку перетерті абрикоси і роздавлені ядерця так, щоб банку була заповнена на три чверті.

5. Додайте спирт до абрикосів в пропорції 1:1. Всипте 75 грам цукру. Доливати 1/4 літра очищеної води за уязика використання спирту 96%.

6. Банку тепер потрібно закрити і залишити для процесу бродіння. У банку передбачте вільний обсяг.

7. Після закінчення процесу бродіння процідіть напій. Обов'язково очистіть його через фільтр. Потім відставте в прохолодне місце приблизно ще на один тиждень. Горілка «дозріє» і придбає яскраво виражений смак. Після цього її треба знову пропустити через фільтр. Тепер розлийте по пляшках. Закупорте. Алкогольний напій готовий до вживання. Можна пробувати і запрошувати гостей, щоб пригостити їх чистою, відфільтрованої Абрикосівка.


  • Абрикос - 1 кілограм
  • Цукор - 75 грам
  • Коньяк або спирт- 1 літр
1. Перед тим як приготувати абрикосовий горілку, підготуйте десятилітрову банку.

2. Помийте абрикоси. Розділіть їх на часточки, відділи kostochki.

3. Протріть абрикоси або подрібніть їх блендером. Розбийте кісточки, потовчіть їх ядерця.

4. Перекладіть в банку перетерті абрикоси і роздавлені ядерця так, щоб банку була заповнена на три чверті.

5. Додайте спирт до абрикосів в пропорції 1:1. Всипте 75 грам цукру. Доливати 1/4 літра очищеної води за уязика використання спирту 96%.

6. Банку тепер потрібно закрити і залишити для процесу бродіння. У банку передбачте вільний обсяг.

7. Після закінчення процесу бродіння процідіть напій. Обов'язково очистіть його через фільтр. Потім відставте в прохолодне місце приблизно ще на один тиждень. Горілка «дозріє» і придбає яскраво виражений смак. Після цього її треба знову пропустити через фільтр. Тепер розлийте по пляшках. Закупорте. Алкогольний напій готовий до вживання. Можна пробувати і запрошувати гостей, щоб пригостити їх чистою, відфільтрованої Абрикосівка.

Схожі рецепти