Рецепт Семіфредо з полуницею фото

Семіфредо з полуницею
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Ягоди , Молочні продукти , Вершки
ПП рецепти
Для дітей , Десерт
Гарячі страви , Страви у фользі
Кількість порцій: 2
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Традиційне італійське домашнє морозиво - семіфредо, м'ятна з ягідним соусом… вкусняшка! !!

Опис приготування:

Приготуйте чудовий освіжаючий десерт з полуницею. Знадобиться трохи терпіння і морозилка.

  • Вершки 35% - 400 мілілітрів
  • Цукор - 80 грам
  • Яйця - 3 штуки
  • Стручок ванілі - 1 штука
  • Малина - 100 грам
  • Смородина - 100 грам
  • Полуниця - 100 грам
  • Цукор - 50 грам
  • Свіжі ягоди, м'ята - За смаком (для прикраси)
семіфредо з полуницею - фото крок 1
Жовтки відділяємо від білків.
семіфредо з полуницею - фото крок 2
До жовтків додаємо цукор і ваніль.
семіфредо з полуницею - фото крок 3
Ставимо миску з жовтками на водяну баню. Збиваємо жовтки з цукром до густоти. Знімаємо з водяної бані.
семіфредо з полуницею - фото крок 4
Вершки збиваємо і додаємо до жовтків.
семіфредо з полуницею - фото крок 5
Перемішуємо до однорідності.
семіфредо з полуницею - фото крок 6
Білки збиваємо і додаємо до вершково-жовткова масі. Акуратно перемішуємо вінчиком до однорідної консистенції.
семіфредо з полуницею - фото крок 7
Форми вистилає плівкою так, щоб її кінці звисали назовні.
семіфредо з полуницею - фото крок 8
Заповнюємо форми приготовленої сумішшю.
семіфредо з полуницею - фото крок 9
Накриваємо суміш у формі вільними кінцями плівки. Прибираємо в морозильну камеру на 3 годину.
семіфредо з полуницею - фото крок 10
Фрукти змішуємо з цукром і подрібнюємо до однорідності. Наливаємо фруктовий соус на середину тарілки.
семіфредо з полуницею - фото крок 11
На соус викладаємо морозиво. (або можна полити морозиво соусом.) Прикрашаємо семіфредо фруктами і м'ятою. Смачного!

Схожі рецепти