Рецепт Морозиво «семіфредо» з полуницею фото

Морозиво «семіфредо» з полуницею
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Ягоди , Молочні продукти , Вершки , Желатин , Полуниця
Низькокалорійні
Для дітей , На святковий стіл , Літні , Десерт , День народження
Солодке , Десерти , Морозиво
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 5 г. 0 хв.

Для тих, хто шукає спосіб охолодитися влітку, розповім, як приготувати морозиво"Семіфредо" з полуницею - різновид італійського морозива. В якості начинки можете брати фрукти, ягоди, горіхи.

Опис приготування:

Італійці знають толк в десертах. Морозиво"Семіфредо" - чергове тому підтвердження! Ви можете приготувати таке морозиво з ягодами, фруктами, горіхами, безе і сухофруктами. Все залежить від ваших уподобань. Кількість цукру також можна регулювати на свій смак (за бажанням цукор можна замінити медом або кленовим сиропом). Обов'язково додайте збиті білки в морозиво, саме вони роблять його повітряним і легким.

  • Полуниця - 500 грам
  • Цукор - 100 грам
  • Желатин - 10 грам
  • Вершки 33% - 250 мілілітрів
  • Вода - 30 мілілітрів
  • Білки курячих яєць - 2 штуки
морозиво
1. Желатин залийте холодною водою, добре розмішайте і дайте йому набрякнути протягом 10 хвилин. Полуницю промийте, висушіть, відокремити її чашолистки.
морозиво
2. Змішайте полуницю з цукром, подрібніть її за допомогою блендера. Білки збийте до стійкої піни. Поступово додайте цукор, не припиняючи збивати, і доведіть білки до стійких піків.
морозиво
3. Добре охолоджені вершки збийте міксером до кремоподібного стану. Змішайте полуницю з розтопленим на водяній бані желатином і збитими вершками.
морозиво
4. Невеликими порціями введіть білки, добре розмішуючи. Форму для морозива застеліть харчовою плівкою, залийте в неї морозиво.
морозиво
5. Накрийте форму харчовою плівкою і відправте в морозильник на чотири години. Смачного!

Схожі рецепти