Морозиво з полуницею без перемішування
(покроковий рецепт з фото)
Вже давно всім відомо, що саме смачне і корисне морозиво, то яке ви приготували самі. М'яке вершкове морозиво зараз можна приготувати без всяких турбот і без дорогої для виготовлення морозива.
У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати "морозиво з полуницею без перемішування" . Вам знадобляться вершки 33%, згущене молоко і Карамелізовані полуниця. Такий десерт необхідно перед подачею трохи розморозити, щоб було зручно подати його порційно.
- Полуниця - 250 грам
- Вершкове масло - 40 грам
- Цукор - 80 грам
- Вершки 35% - 450 грам
- Згущене молоко - 200 грам
1. Підготуйте необхідні продукти. Полуницю вимийте, обсушити.
2. Кожну ягоду розрізати на 6-8 частин. У розігріте вершкове масло додайте полуницю і перемішайте, щоб масло покрило кожен шматочок. Зверху висипте цукор і тушкуйте на середньому вогні протягом 10-15 хвилин, періодично помішуючи. Зніміть з вогню і повністю остудіть.
3. Охолоджені вершки збийте в стійку масу. Додайте згущене молоко і добре змішайте міксером. Акуратно додайте остигнула полуницю і перемішайте лопаткою. Розподіліть морозиво у формі, накрийте харчовою плівкою і відправте в морозилку на 8-10 годин.
4. Для 10-15 хвилин до подачі дістаньте морозиво з морозилки. Смачного!