Рецепт Морквяний суп-пюре з травами фото

Морквяний суп-пюре з травами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі, Картопля, Морква
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід
Супи, Супи-пюре

Так рідко в нашій кухні морква виходить на перший план в стравах. Не знаю, з чим це пов'язано, адже цей овоч завжди доступний і має хороший смак. Давайте исправимся і зробимо цей незвичайний рецепт.

По перше, це блюдо легко створити, по-друге, воно підходить вегетаріанцям, по-третє, має смак, що запам'ятовується. Так що всі ці речі "за" повинні вас переконати дізнатися про те, як приготувати морквяний суп-пюре з травами. Він буде трохи солодкий, кислий і пряний. Відмінне поєднання для обіду.

  • Морква - 1 кілограм
  • Картопля - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Лимон - 0, 5 штуки
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Базилік, листок - 4 штуки
  • Орегано свіжий, листок - 2 штуки
  • Чебрець свіжий, гілочка - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
морквяний суп-пюре з травами - фото крок 1
1. Почистіть і крупно нарубати картоплю і моркву.
морквяний суп-пюре з травами - фото крок 2
2. Закип'ятіть близько 1400 мл води в каструлі. Викладіть в неї нарізані овочі. Доведіть їх до кипіння, а потім варіть 20 хвилин до м'якості.
морквяний суп-пюре з травами - фото крок 3
3. В цей час наріжте цибулю кубиками. Обсмажте його наскільки хвилин в маслі, помішуючи. Потім додайте подрібнений часник і все трави. Готуйте інгредієнти ще пару хвилин.
морквяний суп-пюре з травами - фото крок 4
4. Потім перекладіть овочі в блендер. Додайте сік лимона, сіль і перець. Подрібніть інгредієнти в пюре.
морквяний суп-пюре з травами - фото крок 5
5. Перед подачею суп-пюре розігрійте в каструлі. Смачного!

Схожі рецепти