Морквяний суп-пюре з травами
(покроковий рецепт з фото)
Так рідко в нашій кухні морква виходить на перший план в стравах. Не знаю, з чим це пов'язано, адже цей овоч завжди доступний і має хороший смак. Давайте исправимся і зробимо цей незвичайний рецепт.
По перше, це блюдо легко створити, по-друге, воно підходить вегетаріанцям, по-третє, має смак, що запам'ятовується. Так що всі ці речі "за" повинні вас переконати дізнатися про те, як приготувати морквяний суп-пюре з травами. Він буде трохи солодкий, кислий і пряний. Відмінне поєднання для обіду.
- Морква - 1 кілограм
- Картопля - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Лимон - 0, 5 штуки
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Базилік, листок - 4 штуки
- Орегано свіжий, листок - 2 штуки
- Чебрець свіжий, гілочка - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
1. Почистіть і крупно нарубати картоплю і моркву.
2. Закип'ятіть близько 1400 мл води в каструлі. Викладіть в неї нарізані овочі. Доведіть їх до кипіння, а потім варіть 20 хвилин до м'якості.
3. В цей час наріжте цибулю кубиками. Обсмажте його наскільки хвилин в маслі, помішуючи. Потім додайте подрібнений часник і все трави. Готуйте інгредієнти ще пару хвилин.
4. Потім перекладіть овочі в блендер. Додайте сік лимона, сіль і перець. Подрібніть інгредієнти в пюре.
5. Перед подачею суп-пюре розігрійте в каструлі. Смачного!