Морквяний суп-пюре з імбиром
(покроковий рецепт з фото)
Морквяний суп-пюре з імбиром - чудового смаку, пряний, солодкий. Якщо бажаєте здивувати кого-небудь своєю майстерністю, приготуйте морквяний суп-пюре з імбиром. Здивувати вдасться точно! ось рецепт!
Морквяний суп-пюре з імбиром можна приготувати швидко і просто. Він дуже корисний, просто вітамінна бомба. Це відмінний супчик для дієтичного харчування, тим більше, що імбир має репутацію продукту, від якого худнуть. При приготуванні супу вам знадобиться стакан соку апельсинового, якщо буде менше, то візьміть ще апельсинів. Морквяний суп-пюре з імбиром заслуговує вашої уваги, спробуйте! Успіхів і приємного апетиту!
- Морква - 1 кілограм
- Апельсин - 2 штуки
- Йогурт натуральний - 100 мілілітрів(Bez пісочний)
- Імбир - 50-80 грам
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Перець - 12 чайних ложок
- Сіль - За смаком
Відварити моркву і подрібнити її блендером.
З апельсин видавить сік.
Імбир порізати кружальцями.
На гарячу сковороду вилити сік.
Додати імбир, обсмажувати 5-7 хвилин.
До моркви додайте йогурт, апельсиновий сік, соєвий соус і перець.
Суп готовий!
Якщо бажаєте зробити тости, на сковороду покладіть масло, видавіть часник і підсмажте хліб.
Смачного!