Морквяний суп з імбиром
(покроковий рецепт з фото)
Зазвичай морква стає додатковим інгредієнтом у багатьох гарячих блюдах і супах. Дає невеликий солодкий смаковий відтінок і красивий колір. А цей рецепт зовсім не такий. Перевірте це самі!
На моїй кухні з'явився яскравий і оригінальний варіант в моєму дусі. Корисний і вегетаріанський, а ще в вигляді пюре. Подивіться, як приготувати морквяний суп з імбиром. Для обіду блюдо підійде ідеально, якщо ви не хочете перевантажити шлунок. І взагалі цей смак вам точно запам'ятається, як і незвичайна подача.
- Морква - 1 кілограм
- Luk-salotų - 2 штуки
- Кокосове молоко - 450 мілілітрів
- Овочевий бульйон - 240 мілілітрів
- Вода - 200 мілілітрів
- Кокосова олія - 2 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Імбир тертий - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Часник - 2 зубчики
- Білий мелений перець - 0, 5 чайних ложки
- Braai - За смаком
- Мигдаль - За смаком
Розтопіть в сотейнику масло. Додайте до нього сіль, імбир і перець. Суміш швидко збийте.
На деко розкладіть крупно нарубану морква і цибуля. Обидва овоча очистіть. Влийте до них імбирне масло з першого кроку.
Надішліть морква з цибулею в духову шафу на 25 хвилин при 200 градусах.
Через цей час до овочів додайте подрібнений часник. Все перемішайте. Надішліть морква назад в духовку на 5 хвилин.
Після цього викладіть в блендер запечені овочі, кокосове молоко, сіль і білий перець.
Поступово вливаючи воду і бульйон, збивайте інгредієнти до стану пюре.
Підігрійте суп перед подачею. Подавайте блюдо з мигдалем і кінзою. Смачного!