Рецепт Морквяні тістечка фото

Морквяні тістечка
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто , Овочі , Морква
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , На сніданок
Випічка , Солодке , Тістечко
Кількість порцій: 8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Ці морквяні тістечка є варіацією"морквяного торта" або "сarrot торт & Quot; , який подається до певної мережі кав'ярень"Старбакс" . Дуже смачно, до того ж готувати їх дуже просто!

Опис приготування:

Ці тістечка готуються дуже легко, найважче - це підготувати продукти відповідно до довгим списком, а далі все дуже просто, змішуємо їх і випікаємо. Пробуйте і у вас все вийде.

  • Борошно пшеничне - 105 грам
  • Масло рослинне - 95 грам(rafinirovannoe, без яскравого запаху)
  • Вершкове масло - 50 грам (кімнатної температури)
  • НЕ Krem-нічого - 100 грам("Філадельфія" , "маскарпоне & Quot; )
  • Вершки для збивання жирністю 32-33% - 50 грам (охолоджені)
  • Морква терта - 95 грам (солодка)
  • Цукровий пісок - 190 грам(120 г - в тісто, 70 г - для крему)
  • Ядра волоських горіхів - 76 грам
  • Лимон - 1 штука
  • Розпушувач для тіста - 2 грами
  • Ванільний цукор - 8 грам(4 г - в тісто, 4 г - в вершках)
  • Сода - 2 грами
  • Обкладинка - 2 грами
  • Мускатний горіх - 1 грам
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
морквяні тістечка - фото крок 1
Найважче в цьому рецепті - це зібрати всі продукти відповідно до рецептури, список довгий, але майже все зі списку знайдеться в кожному будинку.
морквяні тістечка - фото крок 2
Всипте в миску борошно, сіль, половину пакетика ванільного цукру, розпушувач для тіста, корицю і мускатний горіх.
морквяні тістечка - фото крок 3
Змішайте всі сухі інгредієнти.
морквяні тістечка - фото крок 4
Ядра волоських горіхів складіть в пакет.
морквяні тістечка - фото крок 5
Подрібніть в дрібну крихту, але не дуже старайтеся, щоб не перетворити їх в борошно.
морквяні тістечка - фото крок 6
Vbeyte 2 яйця в ємність для збивання і всипте 120 г цукрового піску.
морквяні тістечка - фото крок 7
Збийте яйця з цукровим піском до білого, поступово цівкою влийте рослинне масло, продовжуючи збивати. Потім додайте столову ложку лимонного соку і цедру 1 лимона.
морквяні тістечка - фото крок 8
Додайте туди ж натерту моркву.
морквяні тістечка - фото крок 9
Додайте волоські горіхи.
морквяні тістечка - фото крок 10
Добре перемішайте.
морквяні тістечка - фото крок 11
Всипте борошняну суміш.
морквяні тістечка - фото крок 12
Добре перемішайте.
морквяні тістечка - фото крок 13
Вилийте тісто у форму для запікання, у мене силіконовий килимок з бортиками, розміром 29х24 см. Випікайте бісквіт в духовці, розігрітій до 180 градусів, 30-35 хвилин.
морквяні тістечка - фото крок 14
Поки випікається корж, займіться кремом. У ємність для збивання викладіть розм'якшене вершкове масло.
морквяні тістечка - фото крок 15
Додайте вершково-сирний сир.
морквяні тістечка - фото крок 16
Всипте 70 г цукрової пудри, яку слід приготувати з цукру, а також 4 г ванільного цукру.
морквяні тістечка - фото крок 17
Збийте вершки, але занадто не старайтеся, щоб його не перебити.
морквяні тістечка - фото крок 18
Візьміть 50 г жирних вершків для збивання.
морквяні тістечка - фото крок 19
Збийте їх в піну.
морквяні тістечка - фото крок 20
Введіть збиті вершки до крему, за бажанням можна додати вершковий лік.Р, тип "ірландський-Крим" або "beyliz & Quot; , так смак крему буде набагато яскравіше.
морквяні тістечка - фото крок 21
Акуратно, рухом"знизу-вгору" перемішайте крем до однорідної консистенції.
морквяні тістечка - фото крок 22
Дістаньте з духовки спечений корж.
морквяні тістечка - фото крок 23
Охолодіть корж до кімнатної температури і наріжте на рівні шматочки, їх повинно бути парна кількість.
морквяні тістечка - фото крок 24
За допомогою кондитерського мішка на шматочок бісквіта відсадити крем, накрийте другим шматочком коржа. Прикрасьте тістечка залишками крему.
морквяні тістечка - фото крок 25
А тепер можна пробувати отримані тістечка з ароматною кавою.

Схожі рецепти