Рецепт Морквяні котлети з сиром фото

Морквяні котлети з сиром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Морква
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 3
Час приготування: 40 хв.

Перший раз готувала морквяні котлети з сиром, результатом залишилася дуже задоволена. Котлетки вийшли вельми щільні, прекрасно тримають форму і дуже смачні. Навіть відразу і не скажеш з чого вони.

Опис приготування:

Щоб котлети вийшли смачними, добре проваріть моркву в молоці. Додайте улюблені спеції, сіль, кукурудзяну муку і зліпите котлетки. Вибір сиру теж грає важливу роль. Беріть то сорт, який ви любите. Хай щастить!

  • Морква - 300 грам
  • Молоко - 120 мілілітрів
  • Заголовок Бондюель - 1, 5 склянки(1 стакан в котлети, інше для панірування)
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Яйце - 1 штука
  • Сир твердий - 100 грам
  • Масло rafinirovannoe - 3 Ст. Ложки (для смаження котлет)
морквяні котлети з сиром - фото крок 1
Приготуйте продукти. Моркву очистіть і вимийте.
морквяні котлети з сиром - фото крок 2
Морква складіть в чашу блендера і подрібнюйте до дрібної крихти.
морквяні котлети з сиром - фото крок 3
Залийте молоком і відправте на плиту вариться до м'якості моркви. За час варіння все молоко має впоратися.
морквяні котлети з сиром - фото крок 4
Сир натріть на тертці.
морквяні котлети з сиром - фото крок 5
З'єднайте остигнула проварену морква, сире яйце, сир, сіль, перець чорний мелений і стакан кукурудзяної муки без гірки.
морквяні котлети з сиром - фото крок 6
Отриману масу розділіть на 6-8 котлет. Я робила великі, тому розділила на 6 кульок. Надайте кулькам форму котлет і панірують у кукурудзяному борошні.
морквяні котлети з сиром - фото крок 7
Обсмажуйте на середньому вогні з двох сторін до красивої золотистої скоринки. Готові котлети зніміть з вогню і подайте зі сметаною.

Схожі рецепти