Молода картопля в рукаві
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3 - 4
Час приготування: 1 г. 5 хв.
Молода картопля в рукаві - смачне і просте блюдо, яке дозволить при мінімальних затратах прикрасити будь-який літній стіл і стане відмінним гарніром до будь-якого м'яса або риби.
Опис приготування:
Хочете дізнатися, як запікати молоду картоплю в рукаві? Читайте мій рецепт. Процедура приготування дуже проста, ніяких складнощів немає, проте смак… словами не передати. Треба спробувати. Чого вам і бажаю!
- Картопля молода - 10 - 12 штук (середнього розміру )
- Чорний перець - 1 щіпка (додавати за смаком)
- Часник - 3 - 4 зубчики
- Олія соняшникова (нЕ rafinirovannoe) - 2 - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1 - 2 щіпки (додавати за смаком)
- Спеції для картоплі - 3 - 4 щіпки (по бажанню)
- Кріп - 1 За смаком (пучок)
Картоплю дуже добре миємо й, так як вона у нас ще молода, не очищаючи нарізаємо часточками. Кожну картоплину приблизно на 6 - 8 частин.
Подрібнюємо кріп ( можна половину пучка ) і весь часник.
Рецепт приготування найсмачнішого молодої картоплі запеченого в рукаві полягає в тому, що перець, часник, кріп і рослинне масло змішується з картоплею перед упаковкою в рукав.
Розігріваємо духовку до 180 - 200 градусів. Пакуємо картопля в рукав для запікання і відправляємо в духовку приблизно на годину.
Виймаємо з духовки і викладаємо на тарілку для подачі. Можна прикрасити рештою пучка кропу.