Рецепт Молода картопля в рукаві фото

Молода картопля в рукаві
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Картопля , Молода картопля
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарніри
Кількість порцій: 3 - 4
Час приготування: 1 г. 5 хв.

Молода картопля в рукаві - смачне і просте блюдо, яке дозволить при мінімальних затратах прикрасити будь-який літній стіл і стане відмінним гарніром до будь-якого м'яса або риби.

Опис приготування:

Хочете дізнатися, як запікати молоду картоплю в рукаві? Читайте мій рецепт. Процедура приготування дуже проста, ніяких складнощів немає, проте смак… словами не передати. Треба спробувати. Чого вам і бажаю!

  • Картопля молода - 10 - 12 штук (середнього розміру )
  • Чорний перець - 1 щіпка (додавати за смаком)
  • Часник - 3 - 4 зубчики
  • Олія соняшникова (нЕ rafinirovannoe) - 2 - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 - 2 щіпки (додавати за смаком)
  • Спеції для картоплі - 3 - 4 щіпки (по бажанню)
  • Кріп - 1 За смаком (пучок)
молода картопля в рукаві - фото крок 1
Картоплю дуже добре миємо й, так як вона у нас ще молода, не очищаючи нарізаємо часточками. Кожну картоплину приблизно на 6 - 8 частин.
молода картопля в рукаві - фото крок 2
Подрібнюємо кріп ( можна половину пучка ) і весь часник.
молода картопля в рукаві - фото крок 3
Рецепт приготування найсмачнішого молодої картоплі запеченого в рукаві полягає в тому, що перець, часник, кріп і рослинне масло змішується з картоплею перед упаковкою в рукав.
молода картопля в рукаві - фото крок 4
Розігріваємо духовку до 180 - 200 градусів. Пакуємо картопля в рукав для запікання і відправляємо в духовку приблизно на годину.
молода картопля в рукаві - фото крок 5
Виймаємо з духовки і викладаємо на тарілку для подачі. Можна прикрасити рештою пучка кропу.

Схожі рецепти