Молочний суп з пастою і морськими гребінцями
(покроковий рецепт з фото)
Мій рецепт для любителів нових смаків і незвичайних страв. Підготуйте всі необхідні інгредієнти, прочитайте рецепт і приступайте до приготування смачного і незвичайного супу.
Незвичайний і оригінальний суп. Доведіть до кипіння суміш молока, бульйону, тертого имбиря, соку лайма і рибного соусу. Через 5 хвилин додайте гриби, порізаний перець чилі, пасту і спеції за смаком. Дайте ще 5 хвилин поваритися і додайте креветки і гребінці. Через 3-4 хвилини додайте кінзу, перемішайте і зніміть з вогню. Подавайте на стіл в гарячому вигляді. Смачного!
- Креветки - 100 грам
- Гребінці - 100 грам
- Макаронні вироби (макарони) - 100 грам
- Гриби - 100 грам
- Корінь імбиру - 20 грам
- Кокосове молоко - 2 склянки
- М'ясний бульйон - 2, 5 склянки
- Пучок кінзи - 1 штука
- Перець чилі - 1 штука
- Рибний соус - 1 Ст. Ложка
- Сік лайма - 2 Ст. Ложки
Змішайте в каструльці кокосове молоко і бульйон. Додайте тертий імбир, сік лайма і рибний соус.
Доведіть до кипіння і через 5 хвилин киньте гриби, порізаний перець чилі, пасту і спеції за смаком.
Ще через 5 хвилин додайте креветки і тонко порізані гребінці.
Дайте ще 3-4 хвилини покипіти, потім киньте в суп порізану кінзу, перемішайте і зніміть з вогню. Після того, як суп хвилин 15 настоїться, можна подавати на стіл.