Спагеті з морськими мідіями
(покроковий рецепт з фото)
Щоб приготувати спагетті з мідіями, потрібно дуже постаратися. Особливо, якщо ви робите це вперше. Найголовніше - купити свіжі мідії. Потім дуже важливо їх правильно помити від піску і мулу.
Спагеті з мідіями готувати непросто, потрібно мати навички або хоча б бачити, як це робиться. Але наш рецепт досить докладно описує, як правильно помити і відсортувати неякісні мідії. В остаточному кроці, коли ви доливаєте вино, все не розкрилися мідії потрібно видалити. Вина досить влити півсклянки в сковороду інше можна випити. Успіхів і приємного апетиту!
- Мідії - 1 кілограм
- Спагеті - 300 грам
- Петрушка - 1 штука (жменю)
- Перець чилі - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Вино - 1 Склянка
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
Підготуйте необхідні продукти.
У каструлю налийте холодну воду і розчиніть морську сіль.
Помийте молюсків в солоній воді. Думаючи, що вони в море, раковини почнуть відкриватися і закриватися. Так вони звільняться від піску.
Відсортуйте всі відкриті або які не зачиняються, якщо ви їх торкаєтеся, молюсскі.
Порізати часник, перець і зелень петрушки.
На сковороді розтопити масло і обсмажити перець і часник. Додати спеції.
Додати мідії на сковороду, як тільки вони почнуть шипіти і відкриватися, долити вино. Перемішайте. Додайте спагетті і петрушку.
Смачного!