Рецепт Квасолевий суп з томатною пастою фото

Квасолевий суп з томатною пастою
(покроковий рецепт з фото)

Індійська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля
Вегетаріанське харчування , ПП рецепти , Пісні страви
На обід
Супи
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Квасолевий суп з томатною пастою відносять до тієї категорії супів, які хочеться їсти мало не кожен день. Нічого дивного, адже це обідню страву виходить божественно смачним і ситним.

Опис приготування:

Перед вами - простий рецепт приготування квасоляного супу з томатною пастою. Варимо в киплячій воді квасоля, потім додаємо картоплю. Тим часом приготуйте засмажку з цибулі-порею, моркви і селери. Додайте в суп до готової квасолі зажарку і томатну пасту. Перемішайте і варіть на повільному вогні 5-7 міну. При подачі на стіл присипаємо суп подрібненою зеленню. Хай щастить!

  • Квасоля - 1 Склянка (попередньо замочений)
  • Картопля - 2 штуки
  • Лук-пориста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Селера - 50 грам
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Петрушка - 2-3 Ст. Ложок (стебла)
  • Сіль і перець - За смаком
квасолевий суп з томатною пастою - фото крок 1
Кип'ятимо літр води в каструлі, додаємо квасоля і варимо її 15 хвилин.
квасолевий суп з томатною пастою - фото крок 2
Потім додаємо картоплю, порізаний кубиками. Варимо ще 15 хвилин.
квасолевий суп з томатною пастою - фото крок 3
На вершковому маслі обсмажуємо кільця цибулі-порею. Через 10 хвилин додаємо подрібнений селера і моркву. Тушкуємо під кришкою до готовності.
квасолевий суп з томатною пастою - фото крок 4
Фасоль сварилась. Додаємо зажарку в суп, також кладемо мускатний горіх (на кінчику ножа). Солимо і перчимо до смаку.
квасолевий суп з томатною пастою - фото крок 5
Додаємо 1 ст.Л. Томатної пасти.
квасолевий суп з томатною пастою - фото крок 6
Перемішуємо і варимо суп на повільному вогні ще 5 хвилин.
квасолевий суп з томатною пастою - фото крок 7
Перед подачею на стіл посипте суп подрібненою зеленню. Смачного!

Схожі рецепти