Квасолевий суп з томатною пастою
(покроковий рецепт з фото)
Квасолевий суп з томатною пастою відносять до тієї категорії супів, які хочеться їсти мало не кожен день. Нічого дивного, адже це обідню страву виходить божественно смачним і ситним.
Перед вами - простий рецепт приготування квасоляного супу з томатною пастою. Варимо в киплячій воді квасоля, потім додаємо картоплю. Тим часом приготуйте засмажку з цибулі-порею, моркви і селери. Додайте в суп до готової квасолі зажарку і томатну пасту. Перемішайте і варіть на повільному вогні 5-7 міну. При подачі на стіл присипаємо суп подрібненою зеленню. Хай щастить!
- Квасоля - 1 Склянка (попередньо замочений)
- Картопля - 2 штуки
- Лук-пориста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Селера - 50 грам
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Петрушка - 2-3 Ст. Ложок (стебла)
- Сіль і перець - За смаком
Кип'ятимо літр води в каструлі, додаємо квасоля і варимо її 15 хвилин.
Потім додаємо картоплю, порізаний кубиками. Варимо ще 15 хвилин.
На вершковому маслі обсмажуємо кільця цибулі-порею. Через 10 хвилин додаємо подрібнений селера і моркву. Тушкуємо під кришкою до готовності.
Фасоль сварилась. Додаємо зажарку в суп, також кладемо мускатний горіх (на кінчику ножа). Солимо і перчимо до смаку.
Додаємо 1 ст.Л. Томатної пасти.
Перемішуємо і варимо суп на повільному вогні ще 5 хвилин.
Перед подачею на стіл посипте суп подрібненою зеленню. Смачного!