Молочний шоколад
(покроковий рецепт з фото)
Давно хотіли приготувати молочний шоколад з натуральних продуктів? У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати молочний шоколад з тертого какао, сухого молока, какао-масла і цукрової пудри.
Якщо ви ніколи не готували домашній шоколад, ви здивуєтеся, наскільки він відрізняється від покупного. Виходить він набагато більш ароматним, ніжним і солодким, а саме головне, він дійсно тане в роті. Приготувавши такий шоколад раз, ви більше не захочете купувати його аналог в магазині. Так я ì, якщо можна порадувати своїх близьких натуральними продуктами? Сухе молоко і цукрову пудру можна замінити згущеним молоком: шоколад вийде більш м'яким, але буде добре тримати форму.
- Терте какао - 40 грам (в плитках)
- Какао-масло - 40 грам
- Сухе молоко - 40 грам
- Цукрова пудра - 80 грам

1. Терте какао і какао-масло покришите і розтопіть на водяній бані. Добре перемішайте розтопити суміш і додайте сухе молоко.

2. Коли сухе молоко добре розійдеться, додайте цукрову пудру і добре розмішайте. Розлийте шоколад по формочках (найкраще використовувати силіконові форми).

3. За бажанням додайте наповнювач: вишню, насіння або горіхи. Надішліть в холодильник до застигання. Смачного!