Млинці з рибною начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Смачні млинці можна приготувати і з рибною начинкою, подаючи їх навіть на святковий стіл. Для цього можна використовувати як звичайну відварну рибу, видаливши кістки, так і засолену червону або копчену.
Ви можете заздалегідь приготувати млинці і начинити їх вже остиглими, особливо якщо намічається якийсь велике свято у вашій родині. До речі, самі млинці можна приготувати не тільки на молоці, але і на воді, на кефірі, на ряжанка і т.Д.
- Куряче яйце - 1 штука
- Молоко - 1 Склянка (будь-якої жирності)
- Борошно пшеничне - 5 Ст. Ложок
- Сіль - 1 щіпка
- Масло рослинне - 1, 5 Ст. Ложки
- Скумбрія - 200 грам (копчена)
- Майонез - 2 Ст. Ложки (будь-якої жирності)
Приготуйте зазначені інгредієнти.
Молоко влийте в глибоку ємність, всипте сіль і вбийте туди ж куряче яйце. Збийте все віночком або вилкою.
Всипте пшеничне борошно вищого сорту, ще раз все збийте, намагаючись не допустити утворення грудочок. Влийте рослинне масло і залиште тісто на 15 хвилин в спокої.
В цей час розріжте копчену рибу навпіл, видаліть кістки, а м'якоть нарвіть руками на невеликі частини і викладіть в тарілку. Додайте майонез і перемішайте.
Прогрійте сковороду на плиті, змастіть її в перший раз рослинним маслом і влийте на неї порцію тіста. Обсмажте млинець до рум'яності по хвилині з кожної сторони.
Викладіть на край млинця частина рибної начинки.
Поверніть бічні краї млинця всередину.
Скрутіть млинець рулетиком і викладіть на тарілку. Точно так же приготуйте і інші рулетики. Подайте млинці з рибною начинкою до столу.