Рецепт Салат з рибною ікрою фото

Салат з рибною ікрою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти, Фрукти, Креветки, Морепродукти, Авокадо, Ікра
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Фуршет
Салати

Пропоную оригінальний спосіб подачі смачного, легкого та поживного салату в човниках з авокадо. Прикрасить святковий стіл і не тільки. Салат з рибною ікрою - по-справжньому королівська закуска!

Салат з авокадо і ікри сам по собі вже смачний. А якщо його ще й подати красиво, то він напевно стане справжньою окрасою будь-якого столу. Щоб приготувати салат з рибної ікрою, можете взяти будь-яку ікру, але чорна підходить більше. До речі, можете ще прикрасити готовий салат сумішшю з червоної та чорної ікри.

  • Майонез - 6 Ст. Ложок
  • Кріп, Braai - 5-10 штук
  • Ікра - 150 грам
  • Сіль - За смаком
  • Огірок - 1 штука
  • Авокадо - 2 штуки
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Лук червоний - 0, 5 штуки
  • Креветки заморожені - 150 грам
  • Сік лимона - 2 Ст. Ложки
1
Лук необхідно почистити і порізати півкільцями. Огірок помийте, зелень промийте та висушіть.
Зелень дрібно порубати. Огірок натріть на великій тертці або середньої.
2
У каструлі доведіть до кипіння воду, підсолити, закиньте креветки. Креветки не треба попередньо розморожувати.
Доведіть до кипіння і варіть хвилини 3.
Потім відкинете на друшляк, дайте воді стекти. Почистіть креветки від хвостів і панцирів.
3
Приготуйте соус для салату: додайте до майонезу столову ложку ікри і подрібнену зелень.
Посоліть і поперчіть за смаком, акуратно перемішайте.
4
Помийте авокадо, розріжте їх навпіл, дістаньте кісточку.
За допомогою ложки дістаньте м'якоть, поріжте її кубиками і збризніть соком лимона.
5
З'єднайте м'якоть авокадо з огірком, цибулею, креветками, додайте соус.
6
Готовий салат розкладіть по половинкам авокадо і прикрасьте ікрою.
Можете подавати.
Смачного!

Схожі рецепти