Салат з рибною ікрою
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную оригінальний спосіб подачі смачного, легкого та поживного салату в човниках з авокадо. Прикрасить святковий стіл і не тільки. Салат з рибною ікрою - по-справжньому королівська закуска!
Салат з авокадо і ікри сам по собі вже смачний. А якщо його ще й подати красиво, то він напевно стане справжньою окрасою будь-якого столу. Щоб приготувати салат з рибної ікрою, можете взяти будь-яку ікру, але чорна підходить більше. До речі, можете ще прикрасити готовий салат сумішшю з червоної та чорної ікри.
- Майонез - 6 Ст. Ложок
- Кріп, Braai - 5-10 штук
- Ікра - 150 грам
- Сіль - За смаком
- Огірок - 1 штука
- Авокадо - 2 штуки
- Перець болгарський - 1 штука
- Лук червоний - 0, 5 штуки
- Креветки заморожені - 150 грам
- Сік лимона - 2 Ст. Ложки
1
Лук необхідно почистити і порізати півкільцями. Огірок помийте, зелень промийте та висушіть.
Зелень дрібно порубати. Огірок натріть на великій тертці або середньої.
Зелень дрібно порубати. Огірок натріть на великій тертці або середньої.
2
У каструлі доведіть до кипіння воду, підсолити, закиньте креветки. Креветки не треба попередньо розморожувати.
Доведіть до кипіння і варіть хвилини 3.
Потім відкинете на друшляк, дайте воді стекти. Почистіть креветки від хвостів і панцирів.
Доведіть до кипіння і варіть хвилини 3.
Потім відкинете на друшляк, дайте воді стекти. Почистіть креветки від хвостів і панцирів.
3
Приготуйте соус для салату: додайте до майонезу столову ложку ікри і подрібнену зелень.
Посоліть і поперчіть за смаком, акуратно перемішайте.
Посоліть і поперчіть за смаком, акуратно перемішайте.
4
Помийте авокадо, розріжте їх навпіл, дістаньте кісточку.
За допомогою ложки дістаньте м'якоть, поріжте її кубиками і збризніть соком лимона.
За допомогою ложки дістаньте м'якоть, поріжте її кубиками і збризніть соком лимона.
5
З'єднайте м'якоть авокадо з огірком, цибулею, креветками, додайте соус.
6
Готовий салат розкладіть по половинкам авокадо і прикрасьте ікрою.
Можете подавати.
Смачного!
Можете подавати.
Смачного!