Млинці з печінковою начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Млинці з печінковою начинкою смачно подавати з солоними огірочками і соусом з вершкового масла і сметани. Печінка повинна бути приготовлена і пропущена через м'ясорубку.
Для млинців з печінковою начинкою можете використовувати будь-який вид печінки на свій смак. Раджу використовувати гарне масло, жирності понад 80 відсотків. Цибулю і моркву треба буде обсмажити - або разом з печінкою, або окремо, як забажаєте.
- Борошно - 1, 5 склянки
- Яйце - 1 штука
- Вода кип'ячена охолоджена - 1, 5-2 склянки (можна замінити на молоко або суміш молока з водою)
- Вершкове масло - 50 грам (для смаження млинців)
- Масло рослинне - 3-5 Ст. Ложок
- Pechenka - 300 грам
- Цибулина - 1 штука (невелика)
- Морква - 1 штука (по бажанню)
1
1. Приготуйте тісто. У викладену в миску борошно вбийте яйце, додайте дрібку солі і ложку рослинної олії. Помішуючи, вводите воду до утворення рідкого тіста без грудок.
2
2. Візьмемося за начинку. Печінка треба промити, нарізати невеликими шматочками.
3
3. Цибулю і моркву очистіть і промийте. Овочі подрібніть.
4
4. У сковороду влийте кілька ложок рослинного масла, обсмажте злегка цибулю і моркву. Потім викладіть печінку і смажте, помішуючи до готовності. Готову печінку подрібніть ножем або пропустіть через м'ясорубку.
5
5. Начинка готова! Саме час пекти млинці. Сковороду нагрійте на середньо-високому вогні, змастіть маслом, влийте в розігріту сковороду 3-4 столові ложки тесту, розлийте по сковороді, повертаючи її з боку в бік. Смажте млинець з обох сторін по секунд 40 з кожної.
6
6. В готовий млинець загорніть начинку, млинець можна злегка прогріти на олії і подавати зі сметаною, улюбленим соусом або обсмаженою ріпчастою цибулею.
Млинці з печінковою начинкою готові! Смачного!
Млинці з печінковою начинкою готові! Смачного!