Дріжджові пиріжки з печінковою начинкою
(покроковий рецепт з фото)
У кожної господині є свій рецепт пиріжків, найвдаліший і перевірений часом. Я люблю дріжджові пиріжки з печінковою начинкою і часто їх готую вдома. Рум'яний, пишні і дуже смачні - це щось!
Пиріжки - споконвічно російська випічка з різноманітними начинками. Вони можуть бути солодкими і солоними, на дріжджовому тесті або на кефірному, смажені або печені: варіантів маса. Але їх об'єднує одне: вони всі без винятку дуже смачні. Сьогодні поділюся рецептом, як приготувати дріжджові пиріжки з печінковою начинкою. Начинку для пиріжків можна робити з яловичої, свинячий, курячої або індичої печінки. У рецепті яловича печінка, але я також роблю пиріжки з курячою печінкою, вони трохи ніжніше. Цей рецепт пиріжків універсальний, їх можна посмажити на сковороді, а якщо хочете більш легкий варіант без масла, можна запекти в духовці. Ситно, дуже калорійне, але шалено смачно!
- Борошно - 5, 5 склянки
- Дріжджі сухі - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Ст. Ложка(+1/2 для начинки)
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Вода - 2 склянки
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки(+ 2 ст.Л. Для начинки)
- Печінка яловича - 900 грам (або свиняча)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Чорний мелений перець - 1/2 чайних ложки