Рецепт Дріжджові пиріжки з начинкою фото

Дріжджові пиріжки з начинкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Дріжджове тісто
Пісні страви
На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Страви з начинкою
Кількість порцій: 8
Час приготування: 50 хв.

Дріжджове тісто, ну що може бути краще? Ніжне і смачне тісто в поєднанні з м'ясною начинкою не залишить нікого байдужим і голодним. Приготуйте дріжджові пиріжки з м'ясом!

Опис приготування:

Перед вами простий рецепт приготування дріжджових пиріжків з начинкою. В якості начинки я використовував мою улюблену курячу печінку. На приготування таких пиріжків ви витратите не більш 50 хвилин вашого часу. А якщо ви використовуєте вже готове дріжджове тісто (як і в цьому рецепті) це значно спростить весь процес. Поїхали!

  • Тісто дріжджове - 1 кілограм
  • Печінка куряча - 0, 5 кілограма
  • Цибуля ріпчаста - 3 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Вершкове масло - 60 грам
  • Яйце - 1 штука
дріжджові пиріжки з начинкою - фото крок 1
Очистіть і дрібно наріжте цибулю.
дріжджові пиріжки з начинкою - фото крок 2
Обсмажте цибулю на вершковому маслі до золотистої скоринки.
дріжджові пиріжки з начинкою - фото крок 3
Додайте до цибулі печінку, обсмажуйте 7-10 хвилин
дріжджові пиріжки з начинкою - фото крок 4
Печінка з цибулею подрібнюємо в блендері додавши 50 грам вершкового масла.
дріжджові пиріжки з начинкою - фото крок 5
Присипте стіл борошном. Розморожене тісто розкачати і наріжте на прямокутники. У центр вкладіть начинку, кінець кліпу.
дріжджові пиріжки з начинкою - фото крок 6
Викладіть пироги на деко застелений папером для випічки. Змастіть кожен яєчним жовтком. Випікати 20 хвилин при температурі 220 градусів.
дріжджові пиріжки з начинкою - фото крок 7
Готово! Смачного!

Схожі рецепти