Дріжджові пиріжки з начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Дріжджове тісто, ну що може бути краще? Ніжне і смачне тісто в поєднанні з м'ясною начинкою не залишить нікого байдужим і голодним. Приготуйте дріжджові пиріжки з м'ясом!
Перед вами простий рецепт приготування дріжджових пиріжків з начинкою. В якості начинки я використовував мою улюблену курячу печінку. На приготування таких пиріжків ви витратите не більш 50 хвилин вашого часу. А якщо ви використовуєте вже готове дріжджове тісто (як і в цьому рецепті) це значно спростить весь процес. Поїхали!
- Тісто дріжджове - 1 кілограм
- Печінка куряча - 0, 5 кілограма
- Цибуля ріпчаста - 3 штуки
- Сіль - За смаком
- Вершкове масло - 60 грам
- Яйце - 1 штука
Очистіть і дрібно наріжте цибулю.
Обсмажте цибулю на вершковому маслі до золотистої скоринки.
Додайте до цибулі печінку, обсмажуйте 7-10 хвилин
Печінка з цибулею подрібнюємо в блендері додавши 50 грам вершкового масла.
Присипте стіл борошном. Розморожене тісто розкачати і наріжте на прямокутники. У центр вкладіть начинку, кінець кліпу.
Викладіть пироги на деко застелений папером для випічки. Змастіть кожен яєчним жовтком. Випікати 20 хвилин при температурі 220 градусів.
Готово! Смачного!