Млинці з маслом
(покроковий рецепт з фото)
На вечерю, На полуденок, Для дітей, На швидку руку, На святковий стіл, На сніданок, Полудень, Масляна
Люблю пізні сніданки. У вільні дні є час повозитися в кухні і приготувати, наприклад, млинці з маслом! просто, смачно, по-домашньому. Масло треба загортати в гарячий млинець і насолоджуватися!
Для млинців з маслом раджу використовувати гарне масло, жирності понад 80 відсотків. Садіть сім'ю за стіл вже тоді, коли поставите на плиті сковороду з першим млинцем. Млинці з маслом рекомендується їсти з пилу, з жару.
- Борошно - 1, 5 склянки
- Яйце - 1 штука
- Вода кип'ячена охолоджена - 1, 5-2 склянки (можна замінити на молоко або суміш молока з водою)
- Вершкове масло - 100 грам (для смаження млинців)
- Масло рослинне - 1-2 Ст. Ложок
1
1. Приготуйте тісто. Для цього всипте в високу миску просіяне борошно, додайте трохи цукру і ваніліну (по бажанню), ложку рослинної олії, вбийте яйце. Потім, помішуючи, вводите воду або молоко. Енергійно перемішайте і розбийте грудочки. Тісто має бути рідким.
2
2. Сковороду розігрійте на середньо-високому вогні, змастіть дно сковороди шматочком масла. Влийте в розігріту сковороду 3-4 столові ложки тесту, розлийте по сковороді, повертаючи її в різні боки. Смажте млинець з обох сторін по півхвилини з кожного. Перший млинець не буде комом, якщо сковорода буде добре розігріта.
3
3. Готовий млинець викладіть на тарілку, в його центр покладіть шматочок масла і загорніть трубочкою або складіть трикутником. Відразу ж подавайте.
Млинці з маслом готові! Смачного!
Млинці з маслом готові! Смачного!