Рецепт Млинці з маслом фото

Млинці з маслом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти , Сир , Вершкове масло
Вегетаріанське харчування
На вечерю , На полуденок , Для дітей , На швидку руку , На святковий стіл , На сніданок , Полудень , Масляна
Випічка , Млинці
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Люблю пізні сніданки. У вільні дні є час повозитися в кухні і приготувати, наприклад, млинці з маслом! просто, смачно, по-домашньому. Масло треба загортати в гарячий млинець і насолоджуватися!

Опис приготування:

Для млинців з маслом раджу використовувати гарне масло, жирності понад 80 відсотків. Садіть сім'ю за стіл вже тоді, коли поставите на плиті сковороду з першим млинцем. Млинці з маслом рекомендується їсти з пилу, з жару.

  • Борошно - 1, 5 склянки
  • Яйце - 1 штука
  • Вода кип'ячена охолоджена - 1, 5-2 склянки (можна замінити на молоко або суміш молока з водою)
  • Вершкове масло - 100 грам (для смаження млинців)
  • Масло рослинне - 1-2 Ст. Ложок
1
1. Приготуйте тісто. Для цього всипте в високу миску просіяне борошно, додайте трохи цукру і ваніліну (по бажанню), ложку рослинної олії, вбийте яйце. Потім, помішуючи, вводите воду або молоко. Енергійно перемішайте і розбийте грудочки. Тісто має бути рідким.
2
2. Сковороду розігрійте на середньо-високому вогні, змастіть дно сковороди шматочком масла. Влийте в розігріту сковороду 3-4 столові ложки тесту, розлийте по сковороді, повертаючи її в різні боки. Смажте млинець з обох сторін по півхвилини з кожного. Перший млинець не буде комом, якщо сковорода буде добре розігріта.
3
3. Готовий млинець викладіть на тарілку, в його центр покладіть шматочок масла і загорніть трубочкою або складіть трикутником. Відразу ж подавайте.
Млинці з маслом готові! Смачного!

Схожі рецепти