Часниковий соус з маслом
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся простим рецептом часникового соусу з маслом. Він застосовується для готування м'ясних страв, але також добре поєднується з рибою і гарнірами. А ще такий соус можна використовувати як заправку до салатів!
Цей часниковий соус з маслом в домашніх умовах готується швидко і легко. До речі, він добре зберігається, якщо перекласти його в баночки і дати застигнути в холодильнику. Вийде часникове масло, яке можна в холодному вигляді мазати на бутерброди або ж по шматочку викладати на гарячі страви - масло розтане, і це знову буде часниковий соус. Бажаю удачі!
- Вершкове масло - 100 грам
- Петрушка - 50 грам
- Часник - 4 штуки(4 середні головки)
- Спеції - За смаком
1. Часник моєму, чистимо і пропускаємо через прес.
2. Викладаємо роздавлений часник в сотейник. Сюди ж - шматочок масла і спеції за смаком. На маленькому вогні доводимо до кипіння.
3. Соус подається гарячим, тому подбайте, щоб до цього моменту вже наспів ваше основне блюдо.
4. Петрушку нарізаємо і додаємо в соус перед самою подачею. Перемішуємо, поливаємо м'ясо або рибу, і подаємо!