Млинці з лаваша
(покроковий рецепт з фото)
Закуску у вигляді млинців з лаваша можна приготувати дуже швидко. Усе, що є під рукою, загорніть в квадратики лаваші і обсмажте на сковороді до золотистої скоринки.
Млинці з лаваша одразу подавайте до столу, поки вони гарячі і хрусткі. Процес приготування млинців займає мало часу, тому їх можна готувати вранці на сніданок, особливо, якщо начинка готова з вечора. Млинці дуже смачні і дуже ситні. В начинку до грибів і сиру за бажанням додайте майонез. Успіхів і приємного апетиту!
- Упаковка лаваша - 1 штука
- Печериці - 400-500 грам
- Яйце - 2 штуки
- Сир - 100 грам
- Майонез - За смаком
- Масло для смаження - За смаком
Підготувати продукти.
Гриби обсмажити з цибулею до готовності, посипати спеціями.
Лаваш розділити на квадратики і викласти начинку, посипати тертим сиром.
Млинці умочіть у збиті яйця.
Обсмажте млинці з лаваша в розігрітій олії з обох сторін.