Млинці без цукру
(покроковий рецепт з фото)
Всім тим, хто вважає за краще пекти не тільки смачні, але і корисні десерти, хочу запропонувати швидкий і класний варіант, як приготувати млинці без цукру. Чудова ідея основи для будь-якої начинки!
Пропоную Вашій увазі рецепт, який точно не раз прийде вам на виручку. Тісто на основі молока з додаванням вершків робить млинці неймовірно насиченими, апетитними і смачними. Їх можна доповнити перед подачею як медом, згущеним молоком або фруктами, так і використовувати з грибною, м'ясної або сирною начинкою, наприклад.
- Яйце - 2 штуки
- Борошно - 100 грам
- Молоко - 200 мілілітрів(+ вершки за бажанням)
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
1. Яйця збийте в глибокій мисці з дрібкою солі. Додайте молоко.
2. Влийте вершки, всипте просіяне борошно.
3. Влийте розтоплене вершкове масло. Можна, можливо, звичайно, використовувати і рослинне.
4. Ретельно перемішайте всі до однорідності. Як випливає розігрійте сковороду.
5. Наливайте невелику кількість тіста на сковороду і смажте тоненькі млинці до рум'яності.