Рецепт Мітболи з плавленим сиром фото

Мітболи з плавленим сиром
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо, Молочні продукти, Сир, Фарш, Моцарелла, Пармезан
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Фрикадельки

Мітболи - це якраз те блюдо, яке точно сподобається всім, і дорослим, і дітям. Вони виходять м'якими і соковитими, з тягнеться сирною начинкою всередині.

Насправді, мітболи - це наші улюблені фрикадельки. Спочатку їх почали готувати в Італії, а сьогодні вони популярні в усьому світі. Цей рецепт - одна з варіацій приготування соковитих, дуже смачних мітболов. Приступимо!

  • Фарш із яловичини - 300 грам
  • Свинячий фарш - 300 грам
  • Петрушка - 2 Ст. Ложки
  • Орегано - 1 Чайна ложка
  • Панірувальні сухарі - 4 Ст. Ложки
  • Яйце - 1 штука
  • Пармезан тертий - 2 Ст. Ложки
  • Моцарелла - 120 грам
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Томатна паста - 250 грам
мітболи з плавленим сиром - фото крок 1
1. У глибокій мисці з'єднайте два види фаршу, петрушку, орегано, сіль, перець, панірувальні сухарі і яйце. Сформуйте з фаршу кульки середнього розміру.
мітболи з плавленим сиром - фото крок 2
2. Начините кожну тефтелі кубиком моцарели.
мітболи з плавленим сиром - фото крок 3
3. Розігрійте оливкову олію на сковороді і обсмажте мітболи до повної готовності.
мітболи з плавленим сиром - фото крок 4
4. На окремій сковороді зробіть зажарку з лука, моркви і томатної пасти. У зажарку перекладіть готові мітболи, прогрійте протягом 5 хвилин і подавайте до столу!

Схожі рецепти