Мітболи з плавленим сиром
(покроковий рецепт з фото)
Мітболи - це якраз те блюдо, яке точно сподобається всім, і дорослим, і дітям. Вони виходять м'якими і соковитими, з тягнеться сирною начинкою всередині.
Насправді, мітболи - це наші улюблені фрикадельки. Спочатку їх почали готувати в Італії, а сьогодні вони популярні в усьому світі. Цей рецепт - одна з варіацій приготування соковитих, дуже смачних мітболов. Приступимо!
- Фарш із яловичини - 300 грам
- Свинячий фарш - 300 грам
- Петрушка - 2 Ст. Ложки
- Орегано - 1 Чайна ложка
- Панірувальні сухарі - 4 Ст. Ложки
- Яйце - 1 штука
- Пармезан тертий - 2 Ст. Ложки
- Моцарелла - 120 грам
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Томатна паста - 250 грам
1. У глибокій мисці з'єднайте два види фаршу, петрушку, орегано, сіль, перець, панірувальні сухарі і яйце. Сформуйте з фаршу кульки середнього розміру.
2. Начините кожну тефтелі кубиком моцарели.
3. Розігрійте оливкову олію на сковороді і обсмажте мітболи до повної готовності.
4. На окремій сковороді зробіть зажарку з лука, моркви і томатної пасти. У зажарку перекладіть готові мітболи, прогрійте протягом 5 хвилин і подавайте до столу!