Рецепт Мітболи під соусом барбекю фото

Мітболи під соусом барбекю
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Фрикадельки

В Америці м'ясні кульки мітболи готують інакше, ніж російські тефтелі. Їх запікають, а не варять або тушкують, як у нас. Спробуйте приготувати мітболи під соусом барбекю за моїм рецептом.

Подавати до столу страву можна як з гарніром за смаком, так і на скибочках тостів, наприклад, або з салатом. Це відмінний приклад гарячого блюда, яке припаде до смаку абсолютно всім: і дорослим, і дітям. Такі мітболи - це відмінна закуска для фуршету або для перегляду улюбленого фільму.

  • Фарш - 300-500 грам (з яловичини)
  • Вівсянка - 3/4 склянки (швидкого приготування)
  • Молоко - 1 Склянка
  • Цибуля - 1 штука
  • Кетчуп - 200 грам
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Оцет - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - 0, 5-1 чайних ложки
  • Чорний перець - - За смаком
мітболи під соусом барбекю - фото крок 1
1. Помістіть фарш в глибоку ємність.
мітболи під соусом барбекю - фото крок 2
2. Додайте до фаршу вівсянку швидкого приготування, молоко, подрібнену половину цибулі, сіль і перець. Перемішайте фарш до отримання однорідної суміші.
мітболи під соусом барбекю - фото крок 3
3. Сформуйте кульки з фаршу, обваляйте їх у борошні.
мітболи під соусом барбекю - фото крок 4
4. Обсмажте мітболи до рум'яної скоринки в рослинному маслі на сковороді.
мітболи під соусом барбекю - фото крок 5
5. Помістіть мітболи на деко для випікання.
мітболи під соусом барбекю - фото крок 6
6. Змішайте в окремій ємності кетчуп, цукор, подрібнену цибулю і оцет. Полийте мітболи отриманим соусом.
мітболи під соусом барбекю - фото крок 7
7. Запікайте м'ясні мітболи протягом 45 хвилин при температурі 180 градусів.

Схожі рецепти