Мітболи під соусом барбекю
(покроковий рецепт з фото)
В Америці м'ясні кульки мітболи готують інакше, ніж російські тефтелі. Їх запікають, а не варять або тушкують, як у нас. Спробуйте приготувати мітболи під соусом барбекю за моїм рецептом.
Подавати до столу страву можна як з гарніром за смаком, так і на скибочках тостів, наприклад, або з салатом. Це відмінний приклад гарячого блюда, яке припаде до смаку абсолютно всім: і дорослим, і дітям. Такі мітболи - це відмінна закуска для фуршету або для перегляду улюбленого фільму.
- Фарш - 300-500 грам (з яловичини)
- Вівсянка - 3/4 склянки (швидкого приготування)
- Молоко - 1 Склянка
- Цибуля - 1 штука
- Кетчуп - 200 грам
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Оцет - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 0, 5-1 чайних ложки
- Чорний перець - - За смаком
1. Помістіть фарш в глибоку ємність.
2. Додайте до фаршу вівсянку швидкого приготування, молоко, подрібнену половину цибулі, сіль і перець. Перемішайте фарш до отримання однорідної суміші.
3. Сформуйте кульки з фаршу, обваляйте їх у борошні.
4. Обсмажте мітболи до рум'яної скоринки в рослинному маслі на сковороді.
5. Помістіть мітболи на деко для випікання.
6. Змішайте в окремій ємності кетчуп, цукор, подрібнену цибулю і оцет. Полийте мітболи отриманим соусом.
7. Запікайте м'ясні мітболи протягом 45 хвилин при температурі 180 градусів.