Мітболи з цукіні і індички
(покроковий рецепт з фото)
Раніше я вважала, що тефтелі або мітболи можна робити тільки фаршу, додаючи різні приправи. Але вже кілька разів в складі з'являлися несподівані продукти. Так вийшло і цього разу. Дивіться!
Утворені вироби навіть можна потроху давати маленьким дітям. А так вони відмінно підійдуть для сімейного обіду. На гарнір зробіть запечені овочі або пюре. А для початку ознайомтеся з тим, як приготувати мітболи з цукіні і індички з сиром фета. Замість цукіні підійде молодий кабачок.
- Фарш - 650 грам (з індички)
- Cukini - 500 грам
- Панірувальні сухарі - 200 грам
- Фета - 140 грам
- Luk-salotų - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Чебрець свіжий, гілочка - 1 штука
1. Цукіні натріть на дрібній тертці і відіжміть від соку.
2. Потім дрібно наріжте цибулю. З'єднайте його з цукіні, сиром, фаршем і яйцем.
3. Також додайте дрібно нарізану чебрець. Замішайте фарш.
4. Потім сформуйте мітболи, обваляйте їх в сухарях.
5. Потім кульки викладіть на деко. Полийте їх олією.
6. Випікайте мітболи протягом 25 хвилин при 180 градусах. Смачного!