Мітболи з кіноа і яловичини
(покроковий рецепт з фото)
Тефтелі або мітболи люблять багато діток. І цим потрібно користуватися. Беріть за основу форму виробів, а інгредієнти сміливо міняйте. Пробуйте різні крупи, м'ясні вироби, овочі. Усе, як в цьому рецепті.
Зазвичай одним з головних інгредієнтів в такому блюді стає рис, але я вам пропоную дізнатися про те, як приготувати мітболи з кіноа і яловичини. А чому б і ні? Продукти добре поєднуються, утворюючи ніжну текстуру. У складі ви знайдете яблуко, яке додає соковитість і трохи солодкого смаку. На гарнір підійдуть спагетті.
- Фарш із яловичини - 500 грам
- Лобода otvarennиy - 900 грам
- Яйце - 1 штука
- Яблуко "фуджі" - 1 штука
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Паприка - 1 Чайна ложка
- Кмин - 1 Чайна ложка
1. Заздалегідь відваріть киноа по інструкції на упаковці. Потім змішайте крупу з паприкою, кмином, яйцем, фаршем, томатною пастою. Також дрібно натріть яблуко без шкірки.
2. Потім масу перемішайте і сформуйте кульки. Викладіть їх на деко з пергаментним папером.
3. Полийте мітболи маслом.
4. Запікайте вироби 30 хвилин при 180 градусах. Смачного!