Мітболи з гарніром
(покроковий рецепт з фото)
Уявіть: ви прибігли з роботи, у вас є всього 1 час, щоб зробити блюдо на всю сім'ю. Спагеті всім вже набридли, а готовими котлетами ви нікого не здивуєте. Тоді вам допоможе мій рецепт.
Сьогодні я розповім вам, як приготувати мітболи з гарніром, а саме з пюре і стручкової квасолею. Повноцінне блюдо містить в собі все, що треба, включаючи підливу. Всі продукти поєднуються ідеально, тому я навіть не знаю, що можна додати. До речі, фарш буде з ніжною індички, що дає м'який смак.
- Картопля - 720 грам
- Вершкове масло - 36 грам
- Чеддер - 60 грам
- Стручкова квасоля - 500 грам
- Фарш - 700 грам (з індички)
- Пелюстки мигдалю - 20 грам
- Вершки - 240 мілілітрів (жирні)
- Кукурудзяний крохмаль - 1, 5 Ст. Ложки
- Бульйон - 6 чайних ложок
- Приправа - За смаком (для індички)
- Сіль - За смаком
- Соус для м'яса - За смаком
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
1. Картопля помийте, чистий і Krupp porezhyte. Потім відваріть бульби в підсоленій воді протягом 20 хвилин. Потім додайте до м'якої картоплі натертий сир, 3/4 крем частини, сіль і половину масла. Розм'якшіть масу в пюре.
2. Змішайте фарш з приправою і сіллю. Все перемішайте. Розділіть фарш на 12 мітболов. Потім викладіть їх на деко з пергаментом папером.
3. Далі запікайте вироби 17 хвилин при 230 градусах в духовці.
4. Тим часом розігрійте вершкове масло і обсмажте в ньому мигдаль 1, 5 хвилини, помішуючи. Потім в цій же сковороді обсмажте квасоля з оливковою олією, сіллю і водою (50 мл) протягом 5 хвилин.
5. Тепер зробіть підливу. У глибокій сковороді з'єднайте бульйон, крохмаль і 1, 5 склянки води. Варіть масу 2, 5 хвилини, помішуючи.
6. Подавайте мітболи, виклавши поруч пюре і стручкову квасолю. Зверху влийте підливу і додайте мигдаль. Також поставте соусник. Смачного!