Минтай в аерогрилі
(покроковий рецепт з фото)
Минтай в аерогрилі готується надзвичайно просто. Це смачне і корисне блюдо. Аерогриль утворює на продуктах красиву хрустку скоринку, при цьому вам не потрібно смажити все у великій кількості масла.
Якщо ви хочете приготувати минтай в аерогрилі, то прочитайте цей рецепт. Риба дуже корисна для організму. У ній міститься йод і фосфор. Також це багатий легкозасвоюваними білками продукт. Його вживають як альтернативу м'ясу.
Дивіться, як приготувати минтай в аерогрилі.
- Минтай (стейки) - 2 штуки
- Лимонна цедра - 2 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 50 мілілітрів
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Насіння кунжуту - 3 Ст. Ложки
Минтай необхідно розморозити, якщо він був в льоду. Потім покладіть в миску. Приготуйте маринад. Для цього змішайте в піалках гірчицю, натерту на дрібній тертці цедру, соєвий соус і насіння кунжуту. Все це перемішайте і викладіть на рибні стейки.
Приберіть рибу на півгодини в холодильник маринуватися. Потім дістаньте рибу, змастіть грати аерогрилю рослинним маслом, щоб риба не прилипала. Викладіть рибу на решітку.
В аерогрилі виставте температуру триста двадцять п'ять градусів і середній обдув. Запікайте рибку двадцять хвилин.
Подавати рибу можна як гарячою, так і холодної. Можна приготувати до неї гарнір, а можна просто нарізати свіжі або мариновані овочі.