Міні-піци на бездріжджового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Коли потрібно швидко приготувати перекус, зробіть міні-піци на бездріжджового тіста. Це швидко, смачно, ситно і головне - завжди можна експериментувати з начинкою. Чудова ідея на замітку!
Тісто готується за 5-7 хвилин, та й випікаються такі міні-піци дуже швидко. Це прекрасний варіант не тільки для перекусу вдома, але і на природі. Мій варіант начинки - один із сотні можливих, додавайте то, що любите і що є під рукою.
- Яйце - 2 штуки
- Молоко - 1 Склянка
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Борошно - 2.5 склянки (приблизно)
- Кетчуп - 7-8 Ст. Ложок
- Сир - 200 грам
- Ковбаса - 200 грам
- Консервована кукурудза - 2-3 Ст. Ложок
Підготуйте необхідні інгредієнти. Духовку розігрійте до 180 градусів.
Для приготування тіста в глибоку миску вбийте яйця, додайте сіль.
Трохи збийте. Влийте молоко і рослинне масло.
Невеликими порціями додавайте просіяне борошно.
Замісити в міру круте тісто.
Отщіпніте шматочок і тонко розкачати.
Підготуйте начинку і натріть сир.
Виріжте з пласта тіста однакові кружечки і викладіть їх на деко, застелене пергаментом. Змастіть кетчупом, перезарядка kolbaskoй, кукурудзою і присипте сиром.
Випікайте міні-піци на бездріжджового тіста близько 7-10 хвилин.
Смачного!