Піца на листкового бездріжджового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Готувати піцу на листкового бездріжджового тіста зручно і легко. Прекрасне рішення для тих, хто не любить возитися з тестом, але хоче з'їсти піцу. Піца виходить дуже смачною, з хрусткою основою.
Любіть піцу? Її легко і швидко можна приготувати у себе на кухні. Я розповім вам, як приготувати піцу на листкового бездріжджового тіста. Тісто можна приготувати самому, але ще легше і зручніше купити його в магазині, як це зробив я. Приготування такої піци особливих турбот не доставить, а рецепт вам стане в нагоді, коли потрібно швидко, але смачно щось приготувати. Піца на такому тесті виходить незвичайною, але дуже смачною, з тонкою хрумкою основою.
- Листкове бездріжджове тісто - 500 грам
- Кетчуп - 3 Ст. Ложки
- Копчена ковбаса - 100 грам
- Перець солодкий - 1 штука
- Помідори - 1-2 штук
- Печериці - 2-3 штук
- Твердий сир - 50-100 грам
- Італійські трави - 1 Ст. Ложка
- Масло рослинне - 1 Чайна ложка (для змазування дека)
Тісто розгортаємо по потрібної нам формі і перекладаємо його в деко, змащений олією. Потім кетчуп розмазує по всій поверхні тіста і посипаємо травами.
Ковбасу нарізаємо тонкими кільцями або півкільцями.
Гриби нарізаємо тонкими скибочками.
Болгарський перець нарізаємо тонкою соломкою або ж кільцями.
А помідор нарізаємо тонкими кружечками.
Викладаємо нарізані продукти на тісто. Спочатку ковбасу, потім печериці та перець.
А потім викладаємо нарізані помідори. Відправляємо деко з заготівлею в розігріту до 200 градусів духовку на 20-25 хвилин.
Готову гарячу піцу посипаємо тертим сиром (а можна і за 10 хвилин до закінчення готування посипати), розрізаємо на частини і подаємо на стіл.