Рецепт Піца на листкового бездріжджового тіста фото

Піца на листкового бездріжджового тіста
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто , М'ясо , Овочі , Субпродукти , Листкове тісто , Ковбаса
На обід , На вечерю
Випічка , Піца
Кількість порцій: 4
Час приготування: 35 хв.

Готувати піцу на листкового бездріжджового тіста зручно і легко. Прекрасне рішення для тих, хто не любить возитися з тестом, але хоче з'їсти піцу. Піца виходить дуже смачною, з хрусткою основою.

Опис приготування:

Любіть піцу? Її легко і швидко можна приготувати у себе на кухні. Я розповім вам, як приготувати піцу на листкового бездріжджового тіста. Тісто можна приготувати самому, але ще легше і зручніше купити його в магазині, як це зробив я. Приготування такої піци особливих турбот не доставить, а рецепт вам стане в нагоді, коли потрібно швидко, але смачно щось приготувати. Піца на такому тесті виходить незвичайною, але дуже смачною, з тонкою хрумкою основою.

  • Листкове бездріжджове тісто - 500 грам
  • Кетчуп - 3 Ст. Ложки
  • Копчена ковбаса - 100 грам
  • Перець солодкий - 1 штука
  • Помідори - 1-2 штук
  • Печериці - 2-3 штук
  • Твердий сир - 50-100 грам
  • Італійські трави - 1 Ст. Ложка
  • Масло рослинне - 1 Чайна ложка (для змазування дека)
піца на листкового бездріжджового тіста - фото крок 1
Тісто розгортаємо по потрібної нам формі і перекладаємо його в деко, змащений олією. Потім кетчуп розмазує по всій поверхні тіста і посипаємо травами.
піца на листкового бездріжджового тіста - фото крок 2
Ковбасу нарізаємо тонкими кільцями або півкільцями.
піца на листкового бездріжджового тіста - фото крок 3
Гриби нарізаємо тонкими скибочками.
піца на листкового бездріжджового тіста - фото крок 4
Болгарський перець нарізаємо тонкою соломкою або ж кільцями.
піца на листкового бездріжджового тіста - фото крок 5
А помідор нарізаємо тонкими кружечками.
піца на листкового бездріжджового тіста - фото крок 6
Викладаємо нарізані продукти на тісто. Спочатку ковбасу, потім печериці та перець.
піца на листкового бездріжджового тіста - фото крок 7
А потім викладаємо нарізані помідори. Відправляємо деко з заготівлею в розігріту до 200 градусів духовку на 20-25 хвилин.
піца на листкового бездріжджового тіста - фото крок 8
Готову гарячу піцу посипаємо тертим сиром (а можна і за 10 хвилин до закінчення готування посипати), розрізаємо на частини і подаємо на стіл.

Схожі рецепти