Сосиски в бездріжджового тіста в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Сосиски в бездріжджового тіста в духовці можна приготувати самими різними способами. Дуже смачно виходять такі ковбасні вироби, якщо їх запекти в картопляному тісті. Воно ніжне і дуже смачне.
Якщо ви любите сосиски в тісті, але хочете урізноманітнити рецепт, то зовсім не обов'язково готувати звичне дріжджове тісто. Можна зробити його на основі картоплі. Тоді сосиски вийдуть мене калорійними, але не менш смачними. Про те, як приготувати сосиски в бездріжджового тіста в духовці, ви зможете дізнатися з цього покрокового рецепта.
- Сосиска - 4 штуки
- Куряче яйце - 2 штуки
- Борошно пшеничне - 150 грам
- Крупа манна - 50 грам
- Картопля - 500 грам
- Сир твердий - 50 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Сіль, кунжут - За смаком
У велику каструлю налийте холодну воду. Поставте каструлю на плиту і доведіть воду до кипіння. Картопля очистіть і наріжте на довільні шматки. Відваріть картоплю в підсоленій воді до повної готовності.
Ще в одну каструлю також налийте воду і покладіть в неї сосиски. Поставте на плиту і доведіть до кипіння. Відваріть сосиски на повільному вогні близько п'яти хвилин. За бажанням цей крок можна пропустити і не відварювати сосиски.
З картоплі злити воду, за допомогою толкушкой або блендера перетворите його в пюре. Потім додайте до картоплі просіяне борошно, манку, сіль, вбийте сире куряче яйце. Вимісити однорідне тісто.
Тісто розкачати в пласт близько сантиметра шириною. Він не повинен бути дуже тонким, інакше порветься. Наріжте тісто на шматочки за розміром сосисок. Викладіть ковбасні вироби на тісто і загорніть, защіпнув краю Якщо ви хочете приготувати напівфабрикати про запас, то на цьому етапі завершите свої дії і покладіть сосиски в тісті в морозилку.
Змастіть будь-яку зручну ємність для запікання м'яким вершковим маслом. Збийте сире куряче яйце виделкою. Викладіть сосиски в тісті в форму, змастіть сирим яйцем і посипте кунжутом. Випікайте в духовці при 200 градусах двадцять хвилин.