Міні-піца з ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Для всіх любителів піци пропоную простий варіант приготування такого частування в невеликому форматі. Міні-піца з ковбасою - це ситно і дуже смачно!
Домашня випічка - це завжди смачно і ситно, а якщо це буде піца, то ваша родина буде в захваті. Рекомендую приготувати вдома міні-піцу з ковбасою, в такому форматі зручно буде їсти і взяти з собою в дорогу.
- Борошно пшеничне - 600 грам
- Вода - 200 грам (тепла)
- Дріжджі - 20 грам (сирі, спиртові)
- Цукор - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Варена ковбаса - 100 грам
- Цибуля - 1 штука
- Солодкий перець - 1 штука
- Помідори - 2 штуки
- Сир - 80 грам
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Кетчуп - 2 Ст. Ложки
- Зелень - За смаком
Підготуйте інгредієнти для приготування міні-піци з ковбасою.
Розведіть дріжджі і цукор у теплій воді, розмішайте, щоб все розчинилося.
Влийте масло і всипте сіль.
Всипте просіяне борошно.
Замісити м'яке тісто і залиште підніматися на 40-50 хвилин. Можна миску з тестом прикрити рушником, кришкою або харчовою плівкою.
Тісто підійшло, збільшилася в 2-3 рази, приступайте до приготування міні-піци.
Розділіть тісто на частини і викладіть міні-піцу на деко. Руки змастіть рослинною олією, щоб легше було працювати з тестом. Тесту надайте форму піци. Змастіть соусом: кетчупом і майонезом.
Зверху на піцу викладіть шматочки ковбаси, лука, сиру і помідорів.
Випікайте піцу в розігрітій духовці 20-25 хвилин при температурі 200-220 градусів.
Смачного!