Міні-піца з тортильи
(покроковий рецепт з фото)
Такий рецепт, як приготувати міні-піцу з тортильи, тільки для тих, хто любить піцу в будь-якому її прояві: маленьку або велику, з м'ясом або овочами, з томатним або вершковим соусом.
Оскільки для основи використовуються вже готові коржі, то приготування не займе багато часу. В якості соусу використовуйте звичайний томатний або пряний. Таку піцу зручно подавати порційно. Всі інгредієнти для піци можна зберігати в холодильнику, а в разі потреби дістати і за 15-20 хвилин приготувати таку.
- Тортілья - 8 штук
- Соус «Барбекю» - 3/4 склянки
- Квасоля консервована - 425 грам
- Сир - 400 грам
- Зелена цибуля - 3 штуки
- Червона цибуля - 1 штука
1. Розігрійте духовку до 200 градусів, викладіть коржі на деко з фольгою і відправте їх в духовку на 5 хвилин, щоб вони підсмажилися.
2. Розділіть соус між 8 коржами, змастіть кожну, залишаючи краю.
3. Викладіть на коржі консервовану квасолю, попередньо злив воду.
4. Натріть на тертці твердий сир і посипте їм квасоля.
5. Наріжте дрібно зелену цибулю і тонкими півкільцями червоний. Викладіть обидва види цибулі.
6. Надішліть коржі на 5-7 хвилин в духовку, щоб розплавився сир.
7. Подавайте готові міні-піци відразу після запікання. Смачного!